gello1, na starej tez zdejmowalem blisko rok dopuki kamieniem nie dostala i nie poszla do wymiany fakt za 1 razem napsikalem tam wd40 i powoli zdiolem a puzniej dalem wazeline. widocznie mialem szczescie
gello1 napisał(a):Ale tutaj reguły nie ma jednemu się uda drugiemu nie. Także jak ktoś ma "luźne 300zł" to niech ściąga
dlatego polecam dodatkowe ubezpieczenie auto szyby koszt moze wielki albo i nie bo ja mam 50zl na rok i kwote ubezpieczenia szyb na 2000 zl i do tej kwoty mozesz szyby wymieniac w ciogu roku od wykupienia polisy ja juz 2 razy przednia wymienialem w ciagu 2 lat i nikt nie stawia sie okoniem tylko trzeba madrze powiedziec. mnie sie oplaca takie rozwiazanie. sory za OT ale tak napisalem dla innych moze ktos skorzysta.
zostało mi folii z tylnych szyb wiec zrobiłem szablon wyciąłem i nakleiłem .słoneczko nie razi juz tylko jak to z tym Polskim prawem moze dowód poleciec ,tym bardziej ze za 2 tyg mam przeglad.
tak to wygląda
u mnie lusterko jest wyzej umiejscowione.mierzyłem i od górnej uszczelki do konca folii jest 13cm.