Jak w temacie. Chciałbym zrobić sobie takie paseczki ale nie wiem czym pewnie jakąś naklejką ale gdzie taką dostanę i jakiej szerokości powinna być ( tak na oko to chyba 5mm).
No i pozostaje kwestia czy będzie pasowało to do fioletowego samochodu ( LC4T Twilight Violet)
ja robilem paski z foli od plotera jako ze pracujowalem w reklamach to sobie wybralem odcien najbardziej podobny do jahre i docinalem na wymiar wyszlo bardzo ladnie
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
witam witam! a ja w;asnie zrobilem takie paseczki ale lakierem z pistoletu . - krwista czerwien jeszcze tylko wymienie przedni zderzak bo mam caly zalakierowany bez listwy i bedzie cacy i oczywiscie wstawie fotki na forum
ja mam juz zrobiony tyl i boki jeszcze tylko czekam na zderzak przedni z listwa ale jak narazie wyszlo swietnie. Okleilem listwy tasma szeroka prysnalem sprayem i po sprawie jak cos nie wyjdzie i farba dostanie sie na listwe to zawssze mozna nitrem zmyc. Mowie wam nie ma problemu tylko trzeba dobrac odpowiedni kolor farby zeby nie wyszlo brzydko