Podłokietnik, wasze opinie

Wszystko na temat tuningu optycznego naszych aut.

Moderator: Moderator

Postprzez Qlonik » 4 sty 2009, o 19:28

A ja kupiłem taki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=509959374
jeszcze nie doszedł, ale na zdjęciu wygląda fajnie, i ten " a`la chrom " będzie mi pasował do gałki skrzyni biegów i do obramówki w okól mieszka skrzyni, też są w " a`la chromie " :-)
Golf stoi szybciej, niż inni jadą... :)
Qlonik
Czytacz

Postprzez strzeliniasty » 5 sty 2009, o 21:31

witam

co do podlokietnika to ja w swoim zamontowalem taki http://allegro.pl/item520992583_podloki ... enowy.html fotele ladnie sie suwaja nic nie haczy nic nie ociera zapinanie pasow tez bez problemow a co do recznego to chyba jak ci lewarek recznego do pionu idzie to mozesz miec problem u mnie reczny lapie jakies 5zabkow wiec problemu nie mam
wszystko widac na zalaczonych zdjeciach
zdjecie gdzie podlokietnik jest zamkniety reczny jest zaciagniety :D

Obrazek Obrazek

montaz super latwy polecam a i jeszcze jeden plus - w podlokietniku jest nawet spory schowek
strzeliniasty
Members

Postprzez kreem » 6 sty 2009, o 08:08

strzeliniasty mam identyczny u siebie ;)
i jak najbardziej go polecam ;) i ma stojak na napoje :> wypas ;]
kreem
VIP

Postprzez morsdicti » 6 sty 2009, o 12:56

strzeliniasty rzuca napoje na tylna kanape w golfie :) co widać na załączonym zdjęciu he
morsdicti
Members

Postprzez SotoM » 6 sty 2009, o 14:36

ja też mam taki i jest ok...przynajmniej sie oprę i czuje jakbym jechał A8 :lol: . jedyny ból jego jest to ze jest bardzo ograniczony dostep do zapiecia pasa bezpieczeństwa...
tyle tylko ze gdybym ja miał go sobie zakładać to bym nie założył - juz golfa kupiłem z tym....
po za tym ogranicza dostęp do manetki recznego i nie mozna sobie na łapie polatać...
i jak wsiada pasarzer z boku to on sie zaraz na nim rozpaskudza jak popiełuszko w bagżniku a ja wtedy jade ścisnięty i nie wygodnie przerzuca sie biegi....
Mój były SotoMoVWóz

Powered by diesel inside -by Leopard
SotoM
Members

Rocznik: 2007
Silnik: BRD
Paliwo: ON
Nadwozie: kombi

Postprzez łaksiak » 6 sty 2009, o 19:16

ja tez mam taki jak na załaczonym obrazku przez strzeliniastego
jedyną jego zaletą jak dla mnie jest łoparcie łokcia jak sie zmęczy, dostepu do jego środka już nie mam bo sie ułamal zatrzask i jest teraz sklejony na supergluta :-D najbardziej jęcza pasazerowie z przodu jak maja zapiąc pasy a pasazerowie z tylu przy wsiadaniu i wysiadaniu zazwyczaj traktują go z buta niechcaco hehe
łaksiak
Ekspert

Postprzez strzeliniasty » 6 sty 2009, o 19:52

łaksiak napisał(a): strzeliniastego
pasazerowie z tylu przy wsiadaniu i wysiadaniu zazwyczaj traktują go z buta niechcaco hehe

u mnie problemu pasazerow z tylu nie ma gdyz poniewaz ze bo samochodem jezdze tlyko ja z dziewczyna :D
strzeliniasty
Members

Postprzez haasiu@o2.pl » 12 wrz 2009, o 19:24

Obrazek Obrazek

ja posiadam taki podłokietnik i jestem zadowolony w 100% z zakupu stylizacja extra zresztą tak samo jak funkcjonalność i komfort:)
haasiu@o2.pl
Czytacz

Postprzez majkel2424 » 28 wrz 2009, o 18:39

strzeliniasty napisał(a):witam

co do podlokietnika to ja w swoim zamontowalem taki http://allegro.pl/item520992583_podloki ... enowy.html fotele ladnie sie suwaja nic nie haczy nic nie ociera zapinanie pasow tez bez problemow a co do recznego to chyba jak ci lewarek recznego do pionu idzie to mozesz miec problem u mnie reczny lapie jakies 5zabkow wiec problemu nie mam
wszystko widac na zalaczonych zdjeciach
zdjecie gdzie podlokietnik jest zamkniety reczny jest zaciagniety :D

[url=http://images39.fotosik.pl/46/b3bd1d3d3e4da465med.jpg]Obrazek[/URL] [url=http://images25.fotosik.pl/310/43f3fa8c30fcbe2dmed.jpg]Obrazek[/URL]

montaz super latwy polecam a i jeszcze jeden plus - w podlokietniku jest nawet spory schowek

strzeliniasty ile masz wzrostu?! i czy Ci sie wygodnie z tym jezdzi. Chcialbym kupic taki podlokietnik. Ale ostatnio jechalem wujaszka vectra i mial tam taki zalozony tylko cholernie nisko byl, jak sie chcialem o to oprzec to musialem sie niemalze polozyc:/
majkel2424
Czytacz

Postprzez strzeliniasty » 29 wrz 2009, o 09:39

majkel2424, teraz zmienilem pdlokietnik jest prosta regulacja tego uniwersalnego ale tez troszke przymierzalem co i jak bo przy moim wzroscie 192cm od podlogi nie chcialem aby reka lezala nisko.

podlokietnik zostal dopasowany lewarek zmiany biegow skrocony i teraz jak poloze reke na podlokietniku to dlon mam na lewarku idealnie w linii prostej :D
strzeliniasty
Members

Postprzez e2 » 29 wrz 2009, o 09:45

nie wiem na jakie tematy zeszło, ale podłokietnik to najlepszy zakup do golfa, jaki można zrobić :D
Moje mk3
“go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
e2
Members

Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

podlokietnik

Postprzez krisss.79 » 29 wrz 2009, o 10:37

Obrazek,Ja tez polecam ten podlokietnik :-)
moj-golf/moja-golfina-t16966.html
Zapraszam do ogladania mojego golfa
krisss.79
Badacz tematu

Poprzednia stronaNastępna strona

- - -

Powrót do Stylizacja