podsufitka

Wszystko na temat tuningu optycznego naszych aut.

Moderator: Moderator

podsufitka

Postprzez emilos » 23 mar 2009, o 23:46

jak myslicie koledzy, Moja podsufitka jest ze tak powiem baaardzo brzydka ale posiadam w niej 6 zamontowanych przez poprzedniego wlasciciela gwizdkow i nie chce ich usowac bo bardzo ladnie je wkomponowal wiec pomyslalem sobie czy tapicer podjal by sie pracy ponownego obszycia tapicerki ? jak myslicie ?
emilos
Badacz tematu

podsufitka

Postprzez Mermit87 » 24 mar 2009, o 15:21

Myślę że bez większego problemu, jedyna kwestia to cena jaka sobie za taką usługę zażyczą.
Mermit87
Badacz tematu

Postprzez Stefański » 24 mar 2009, o 17:20

Za odpowiednią zapłatą wszystko ci zrobią, i w sumie przy tym nie ma wiele roboty ale trzeba ładny kawał materiału żeby to obszyć.
A tak odbiegając od tematu to mógł byś wrzucić jakieś foteczki tych swoich gwizdków w podsufitce? Zainteresował mnie ten pomysł. :luka:
Stefański
Czytacz

Postprzez emilos » 24 mar 2009, o 22:23

ok jutro wstawie fotki. Jest to bardzo dobry pomysl poniewaz czytalem i dowiadywalem sie ze miejsce nad glowa jest najlepszym miejscem na gwizdki poniewaz one sa slabo slyszalne a im blizej glowy tym lepiej slychac tony wydobywajace sie z nich. dlatego wlasnie szkoda mi tej podsufitki
emilos
Badacz tematu

- - -

Powrót do Stylizacja