podswietlenie grila

Wszystko na temat tuningu optycznego naszych aut.

Moderator: Moderator

Postprzez trollu » 2 lis 2011, o 12:13

jak będzie mrugało w rytm disco to jestem na tak

:lol:
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
trollu
VIP

Rocznik: 0
Silnik: byl ADY jest M52TUB28
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: kombi

Postprzez krystek.l » 2 lis 2011, o 14:25

Wczoraj wieczorem jak z cmentarza jechałem widziałem w golfie podświetlony grill ze znaczkiem (ten sam koleś miesiąc temu miał podświetlone tylko znaczek VW) i szczerze wygląda to jak AGROtuning... :wstyd:

polecam lepiej pocudować z przednimi lampami na mk4 lub projektory albo jakieś blendy i halogeny konkret niż cudować z grillem... zawsze to lepiej wydane pieniądze :hyhy:
krystek.l

Postprzez palio » 2 lis 2011, o 14:50

krystek.l napisał(a):
polecam lepiej pocudować z przednimi lampami na mk4 lub projektory albo jakieś blendy i halogeny konkret niż cudować z grillem... zawsze to lepiej wydane pieniądze :hyhy:

To by było najlepsze i najrozsądniejsze rozwiązanie.
palio
Administrator

Rocznik: 95
Silnik: 1Z++
Paliwo: ON
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez papi90 » 2 lis 2011, o 15:56

A moim zdaniem jeśli Ci sie podoba to montuj Tobie ma sie podobać a nie komuś dla jednych takie lampki to wiocha może i tak może i nie znajdą sie przeciwnicy ale znajdą sie też zwolennicy jak ze wszystkim np. większość ma projektory i leży na glebie dla mnie to żenada przereklamowane założe sie że z 100 pomodzonych golfów 80% będzie miała projektory i leżała jak pies przy nodze więc ja odpowiem Ci po częci na pytanie bo zadałeś czy można mieć więc jestem pewny że czerwonych ani niebieskich nie można jak z innymi kolorami to nie mam pojęcia.
papi90
Badacz tematu

Postprzez Joker » 2 lis 2011, o 16:18

Tak montuj tobie ma się podobać tylko jak się najesz wstydu na ulicy :-/ to ci się odechce takich tjuningów... też kiedyś mi się podobały niebieski diody wszędzie i full chrom...
papi90, lepiej na glebie i z projektorami i fajną felgą bo to ma klasę i robi wrażenie, niż z paskiem led w grillu :wstyd: :wstyd: :wstyd:
Joker
Gaduła

Postprzez papi90 » 2 lis 2011, o 16:51

Joker ma klase jak dla kogo dla mnie gdzie wiem że wiekszość sie nie zgodzi gleba i projektor to oklepne juz strasznie i nie w moim guście co do paska led w grillu to napewno bym sobie nie zamontował skoro jemu sie podoba niech montuje jak naje sie wstydu to on sie naje może przemyśli to sobie zdejmie albo zostawi to nie jest na stałe chce usuwa nie chce zostawia
papi90
Badacz tematu

Postprzez T@jny1990 » 2 lis 2011, o 17:02

papi90 napisał(a):odpowiem Ci po częci na pytanie bo zadałeś czy można mieć więc jestem pewny że czerwonych ani niebieskich nie można jak z innymi kolorami to nie mam pojęcia.

Joker napisał(a):Tak montuj tobie ma się podobać tylko jak się najesz wstydu na ulicy to ci się odechce takich tjuningów... też kiedyś mi się podobały niebieski diody wszędzie i full chrom...

papi90 napisał(a):co do paska led w grillu to napewno bym sobie nie zamontował skoro jemu sie podoba niech montuje jak naje sie wstydu to on sie naje może przemyśli to sobie zdejmie albo zostawi to nie jest na stałe chce usuwa nie chce zostawia

Myślę kolego, że więcej na Twoje pytanie nie trzeba odpowiadać, zdecydujesz sam.
Wybrałem dla Ciebie wypowiedzi które powinny Cie chyba najbardzieej interesować i zaważyć nad Twoją decyzją ;-) Napisz nam wszystkim jaka jest Twoja decyzja ;-)
Najmniej groźny pies jest ten co najwięcej szczeka...

=>zmiana zawieszenia na ORI str3<=>kolizyjka str4<=>ORI FRONT str5<=
Moja mała Biała Bestia
T@jny1990
Czytacz

Postprzez Paweu » 2 lis 2011, o 17:09

papi90 napisał(a):niech montuje jak naje sie wstydu to on sie naje

I właśnie tego 'wstydu' chcemy koledze oszczędzić...

papi90 napisał(a):większość ma projektory i leży na glebie dla mnie to żenada przereklamowane założe sie że z 100 pomodzonych golfów 80% będzie miała projektory i leżała jak pies przy nodze

Granice dobrego smaku zostały juz jakiś czas temu wytyczone ... I raczej nie uda Ci sie ich zmienić...
Wiedz jeszcze jedno... te jak to ująłeś.. 80% będzie różnić się detalami które notabene w pewnym momencie staną się nader istotne...

Ale przecież się nie znam... Pozdro.
Paweu
Members

Rocznik: 1111
Silnik: 0.8
Paliwo: CNG
Nadwozie: cabrio

Postprzez papi90 » 2 lis 2011, o 17:45

Granice dobrego smaku zostały juz jakiś czas temu wytyczone ... I raczej nie uda Ci sie ich zmienić...

Ale ja nawet nie zamierzam to nie moja sprawa jak kto ma auto zrobione wyraziłem swoja opinie widując teraz golfa na glebie z projektorami nie robi to na mnie żadnego szału pomału jest to już jak tradycja (standard)
papi90
Badacz tematu

Postprzez Joker » 2 lis 2011, o 17:55

Listwę led w grillu zrobił mój brat cioteczny :-( w Tico...
papi90, Z projektorami to się zgodze jednemu się podoba drugiemu nie ale odnośnie gleby to każdy samochód lepiej wygląda bliżej ziemi nie mówiąc juz o lepszym prowadzeniu na takim zawieszeniu , wchodzeniu w zakręty lepszym hamowaniu itd..każdy ci to powie.
Joker
Gaduła

Postprzez papi90 » 2 lis 2011, o 18:16

A mnie nie interesuje kto co powie mi gleba sie nie podoba mówimy tu o glebie nie delikatnym schowaniu koła dla mnie samochód na glebie to jeżdzi jak taczka no ale to moje zdanie każdy ma swoje jednemu sie podoba i oki ale nie każdemu musi tak jak mi :)
papi90
Badacz tematu

Postprzez Paweu » 2 lis 2011, o 18:59

papi90 napisał(a):to moje zdanie każdy ma swoje jednemu sie podoba i oki ale nie każdemu musi tak jak mi :)

I wszyscy są zadowoleni :padam:
Paweu
Members

Rocznik: 1111
Silnik: 0.8
Paliwo: CNG
Nadwozie: cabrio

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Stylizacja