jak będzie mrugało w rytm disco to jestem na tak
Moderator: Moderator
krystek.l napisał(a):
polecam lepiej pocudować z przednimi lampami na mk4 lub projektory albo jakieś blendy i halogeny konkret niż cudować z grillem... zawsze to lepiej wydane pieniądze
papi90 napisał(a):odpowiem Ci po częci na pytanie bo zadałeś czy można mieć więc jestem pewny że czerwonych ani niebieskich nie można jak z innymi kolorami to nie mam pojęcia.
Joker napisał(a):Tak montuj tobie ma się podobać tylko jak się najesz wstydu na ulicy to ci się odechce takich tjuningów... też kiedyś mi się podobały niebieski diody wszędzie i full chrom...
papi90 napisał(a):co do paska led w grillu to napewno bym sobie nie zamontował skoro jemu sie podoba niech montuje jak naje sie wstydu to on sie naje może przemyśli to sobie zdejmie albo zostawi to nie jest na stałe chce usuwa nie chce zostawia
papi90 napisał(a):niech montuje jak naje sie wstydu to on sie naje
papi90 napisał(a):większość ma projektory i leży na glebie dla mnie to żenada przereklamowane założe sie że z 100 pomodzonych golfów 80% będzie miała projektory i leżała jak pies przy nodze
Granice dobrego smaku zostały juz jakiś czas temu wytyczone ... I raczej nie uda Ci sie ich zmienić...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości