jak to u mnie bywa... coś spieprzyłem, podłączyłem zegary na nowo i nie ma w ogóle podświetlenia godziny i przebiegu (z wyświetlaczem od przebiegu nic nie robiłem) na dodatek godziny nie pokazuję tylko kreski jakieś. Może wiecie w czym tkwi problem?
[ Dodano: 2013-04-14, 20:25 ] dodam, że przebieg pokazuję, brak tylko podświetlenia
ziolasify, a dobrze wsadziłeś wyświetlacz? Mogłeś go też nacisnąć i zdechł, one są bardzo delikatne. A że zdechło podświetlenie to albo źle wsadzone żarówki, albo obie padły po prostu
myślę, że dobrze wsadziłem, tylko te taśmy co są po bokach jedna się odczepiła i ja tylko docisnąłem, może to być winowajca? a z oświetleniem zrobię jak mówiłeś kupię gotowe zestawy. Tylko teraz ten wyświetlacz mnie martwi
taaa wyswietlacze sa bardzo delikatne. Co do folli to ja sobie pochytałem w pobliskiej drukarni za free kawałek przezroczystej i niebieskiej folli TRANSPARENTNEJ.
dO BIAŁEJ DAŁEM NIEBIESKIE DIODY SMD a do niebieskiej białe, lepszy efekt był na 2 zestawie i tak zostało.