Witam
Z góry uprzedzam iż mam tylko wizję projektu wizualnego mojego golfa gti który chciałbym wprowadzić w życie... i proszę o wasze porady, czy lepiej zapomnieć o tym czy coś innego, czy odradzacie itp itd.
Więc tak
- jeśli chodzi o klapę tylną to jest ona przyciemniona od środka, czyli czarna od zewnątrz...
i myślę sobie by tanim kosztem zrobić u znajomego z firmy naklejkę (coś jak firmy na autach mają naklejki) z specjalnego tworzywa by się nie dzierała itp. oto projekt:
- ma być wykonany aerograf przez znajomego w legnicy na klapce wlewu paliwa,
nie bedzie opony i tej obręczy tam, tylko te mocowania z rozdwojeniami a w środku napis GTI nad którym jeszcze pracuje, ale coś jak mam w avatarze dane
- a na maskę chcę dać jedno z tych 2, ale chyba to pierwsze ciemniejsze
no i jeśli chodzi o ta maskę, bo motyw mi się bardzo podoba....
Co sądzicie o tych 3 sprawach, jeśli chodzi o maskę to znajomy by mi ja zrobił ale oby dwoje nie dajemy się na wysyłki pocztą czy kurierem, a jechać na około 7-10-14 dni i przejechać prawie że 900 km w obie strony + koszta za robotę to za dużo by mnie wyszło za to wszystko (w tym jeszcze zastępczą maskę bo rodzinkę mam w Poznaniu więc jakoś bym wrócił z Legnicy do Poznania itp)
więc potrzebowałbym kogoś z woj. POMORSKIEGO kto się zajmuje robienie aerografów ale w sensie profesjonalnym, a nie że ktoś se kask pomalował albo ścianę cyknął napis i robi lans
Sumując proszę o wasze porady jeśli chodzi o mój projekt i pomoc w szukaniu speców w razie czego...
Pozdrawiam i dzięki za info