Witam kupiłem ostatnio zderzak gładki do mojego MK i po założeniu wystaje z nadkoli i problem jest w tym że nie da się go podgrzać bo jest trochę szpachli na nim, i moje takie pytanie może wy będziecie mieli jakieś rozwiązanie na to.
I jeszcze kupiłem Grill z ABS od MApet i prawa strona za daleko się chowa, a poprzedni grill normalnie lezał a jak wypcham do przodu to się nie trzyma
nie da sie dorobic mocowania na tej gornej czesci co wystaje i go na sile naciagnac w strone silnika ? ten uchwyt od mocowania jest caly ?
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
chodzi o zderzak?? Boję się że jak go bym nawet na śrubie chciał podciągnąć na dodatkowym mocowaniu że pęknie mocowania są wszystkie i kij wie czemu tak się stało
na moje oko to zderzak jest w podróbie a z nimi to już tak jest ze nie pasują, a co do grila to sprawdz czy mocowanie na belce nie jest skrzywione do środka.
Co do przyłapania zderzaka śrubką sie nie wypowiadam bo to chyba najbardziej druciarski ze sposobów.