Mam jeszcze takie drobne zapytanie, jak zrobic ringi do mojego golfika, bo fajnie to wygląda tylko nie wiem co jest do tego potrzebne i gdzie to kupic, tzn wiem ze diody itp tylko reszta skąd, weżyk czy cos w tym stylu, tak zeby fajnie świeciło
Myslisz ze nie robic ringów? Mi sie to np. podoba tylko w tych swiatłach nie bylo i chcialem zrobic, moze ktos jeszcze sie wypowie to wtedy pomysle cos
Kolego a powiedz mi jakie masz lampy bo z tego co wiem nie ma okrągłych świateł w golfie chyba że H1 ale tam są tylko długie okrągłe,projki lub ala mk4 ale i tak nie obejdzie się bez rozklejania szkła jeżeli chcesz RINGI kup Angels czy jakoś tak się to badziewie nazywa sam to miałem świeciło jak bym na postojach jeździł a wygladało średnio wolę zwykłe H4 w smoked i dużo lepszy efekt niż te chińskie badziewie chyba każdy ci to powie pozdrawiam
Pestka napisał(a):Myslisz ze nie robic ringów? Mi sie to np. podoba tylko w tych swiatłach nie bylo i chcialem zrobic, moze ktos jeszcze sie wypowie to wtedy pomysle cos
Najlepsze lampy z ringami to chyba FK angel eyes, przynajmniej jedyne jakie brałbym pod uwagę jeśli chodzi o wygląd, nawet ktoś niedawno na forum takie sprzedawał. Stoi czarny mk3 cabrio z takimi lampami niedaleko mnie w komisie więc widziałem na żywo i nawet jakoś w miarę to wygląda. Z diodami i wężykami nie kombinuj bo Ci wyjdą jakieś agro lights