Grzesiek2507, nie spinaj się bo Ci żyłka walnie
Grzesiek2507, zresztą, Twoje auto, twój wybór, robisz z nim co chcesz. mi to lata
Modyfikując każdego golfa po prostu dojdziemy do stanu gdzie za parę lat nigdzie nie spotkamy seryjnego golfa i nie będzie można obejrzeć ich w fabrycznej osłonie. Twoim zdaniem posiadanie auta wiąże się z obowiązkiem modyfikacji? z tego co czytam to chyba tak.
Tak, moim zdaniem modyfikacje słabszych modeli aut dodatkami dedykowanymi do mocniejszych jest wiochą i możesz się spinać ale ja zdania nie zmienię. Trudno, musisz pogodzić się z tym żyć.
dla jednego fabryczne auto jest szare a dla drugiego ładne, jeden pragnie bbs drugi alu np. z polo. Musisz się kolego pogodzić z z faktem że gusta są różne i fora to miejsce gdzie każdy wyraża swoją opinie. Dla mnie liczy się seria i tyle, nie będę inwestował w dodatki z Gt dlatego ze są fajne. Mieszek lewarka zmiany biegów mam przetarty i szukam oryginalnego a nie kupuję pierwszy lepszy rodem z gt tylko dlatego że szycie wykonano czerwoną nicią. Od kupna auta zwiedzam często okoliczne miejsca gdzie mogę dostać taki mieszek w dobrym stanie, auto mam w edycji Rolling Stones i takie chce je zachować. Mam wąski hokej to będzie wąski hokej. Wątek założony został z czystej ciekawości i chęci poznania różnicy pomiędzy nimi. Tak więc chyba będę pierwszą osobą która nie posadzi golfa na glebie, nie potępiam tego że ktoś to zrobił bo to przecież jego auto i jego sprawa. Że zależy mi na oryginalne to nie znaczy że rzucam łajnem na każde auto z modyfikacją, modyfikacja z głową jest ładna ale łatwo przegiąć i zrobić wiochę. Fajnie że ludzie modyfikują auta, inni mają na czym zawiesić oko przechodzą, ale ja nie zrobię tego ze swoim autem.
I widzę że głos który krzyczy by zostawić auto w oryginale jest potępiany. Każdy z was jakoś zmienił swoje auto i luz ja wam tego nie wytykam tylko wyraziłem swoją opinie na ten temat a sory za wyrażenie ale "sranie ogniem" jest efektem urażonej czyjeś dumy.
Serio, ludzie, zrobił się młyn i będzie tak że koniec końców dojdziemy do rosterek o hmmm kącie oparcia fotela, no błagam. Ogarnąć się trzeba, pozdro