Prawda
Co do ksenonu - syf, malaria, kiła, mogiła i zabrany dowód
3 dni po kupnie swojego Golfa policja mnie zgarnęła przy wyjeździe z parkingu, historia dość ciekawa bo młodszy pan policjant był bardzo ambitny i koniecznie chciał pokazać kto tu rządzi. Skończyło się na zabraniu dowodu (tymczasowego jeszcze
), skróconym przeglądzie i lataniu po komendzie głównej policji w celu odebrania dowodu zanim wyślą (zarejestrowany 70km od miejsca przebywania więc musiałbym dymać tylko po to).
W kwestii technicznej - owszem, świecą dobrze, ale tylko dla Ciebie, z naprzeciwka albo przed Tobą mają
*** i w żaden sposób nie idzie tego ogarnąć, bo regulacja na takie xenonowe żarówki nie działa zupełnie, na innej zasadzie działają.
Ile taka renowacja? Profesjonalna z tego co czytałem koło 50-70 zł, musisz sprawdzić u siebie w mieście. Ja musiałem swoje lampy rozebrać bo padło mi jedno mocowanie i świeciła sobie przed zderzak zamiast na drogę, więc przy okazji wyczyściłem DELIKATNIE odbłyśniki (trzeba uważać bo to delikatne cholerstwa), porządnie wyszorowałem klosze z obu stron i całą obudowę żeby żaden paproch mi się nie wciął na dołkach. Do tego nowe oryginalne żarówki Helli (co by się napisy zgadzały z kloszami
) i złożenie wszystkiego do kupy
Jak to świeci? Wyjdę zaraz zrobić zdjęcia to zobaczysz
nie przeklinamy