Witam postanowiłem popracować nad wyglądem mego golfika i zrobić mu smoked front Lampy H1,halogeny i blendy zrobione, zostały tylko kierunki i tu potrzebuje od was pomocy bo nie wiem za bardzo jak się za to zabrać Pozdro!!
itki91 kupujesz spray do lamp, wyciagasz kierunek ze zderzaka, ladnie go pucujesz i walisz kierunkowi prosto w galy!! od zewnatrz... nic nie rozbierasz...
chyba ze rozbierzesz i od srodka pomalujesz to policja moze inaczej bedzie na to patrzec...
Witam, pisze tutaj bo nie chcę zakładać nowego tematu. Czy kierunkowskazy i blendy da się rozkleić tak jak halogeny, żeby ta szybka odlazła Mam zamiar je przydymić od środka farbą do przyciemniania kloszy lamp ?
albo najlepiej kupujesz kierunki smoke w sklepie motoryzacyjnym marki depo ja mam takie i sa spoko tylko trzeba uwazac na te elementy do montazu blend bo potrafia w depo sie ukruszyc jak sie jest niedelikatnym, a malowane kierunki nie lubie mialem kiedys 2 razy malowane i powiem wam ze te depo miliard razy lepiej wygladaja niz jakies malowane, z daleka moze i jest ok ale z bliska zenada...