Nie normalnie wyciskałem go z tubki wprost na ten rowek w który wchodzi klosz. Śmierdzi on jak silikon tyle wiem i ciężej jest go usunąć niż czysty silikon.A z lampami nic się nie dzieje, przynajmniej nic nie zauważyłem.
dzis zabieram sie za malowanie H1.
i tu pytanie czy malowac bezposrednio farba czy dac jakis podkład na poczatek iczy ten silinkonczarny bedzie odpowiedni do sklejenia kloszy:
swatu, gomez ci napisał czym masz kleić - u niego nic nie paruje i nie widać by coś się działo z lampami w ogóle. Więc można go na pewno śmiało polecić do takiej pracy .
Moje mk3 “go to work, send your kids to school follow fashion, act normal walk on the pavements, watch T.V. save for your old age, obey the law Repeat after me: I am free”
Jeśli tego tytana masz za darmo to klej nim i nie będzie problemu.Najwyżej jak będzie parować to poprawisz a skleić na bank sklei. Ja mam blendę na sylikon klejoną i trzyma
Ale na co chcesz podkład? Na odbłyśnik? Ja lakierowałem na po prostu odtłuszczoną powierzchnię. Jedynie gdzie trochę mi zeszło farby to na zewnętrznej obudowie lampy przy przykręcaniu i to wsio
no powiem wam ze narazie idzie wszysto dobrze lampy łatwo sie rozkleily resztki kleju wydrapane dzis czas na malowanie.
[ Dodano: 2010-04-27, 12:30 ] aha. i czy malowac mam ten blaszany element przed zarówka bo jest on lekko przyniszcały tak jaby przezarty od temperatury.