Moderator: Moderator
raczej nie, mi juz wypaliło dziurkę. soczewka skupia swiatło w jednym punkcie więc jest mozliwośćmarcinkoz2910 napisał(a):Paweł87, dobrze mowisz
Ale to zalezy od klasy i od producenta.Czym się różnią maxi xenon od well done, albo hid ? To nazwy produktu czy może rodzaj? Z tego co wiem to wyróżnia się barwę świecenia i rodzaj żarówki.Większość oferowanych zestawów to chińskie podróbki robione pod jakąś firmę. Żeby kupić orginalny zestaw xenon vw to trzeba wydać w ... kasy, i też może spalić się żarówka wciągu miesiąca.Kupywać należy od gości co montują xenony, wtedy jest gwarancja.
Zalezy jakie masz, ja w nocy przy halogenach nie mam zadnej kichy.okman napisał(a):witam wszystkich ja mam lampy depo z licencja fk i szkoda gadac, w nocy na soczewkach kicha totalna byla, kupilem hida i jest oki, ale jakbym wiedzial ze tak swieca to nie kupilbym tylko lampy hella lub in-pro polecam wtedy jedziesz w standardzie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości