Środek?

Wszystko na temat tuningu optycznego naszych aut.

Moderator: Moderator

Postprzez przemo » 24 sie 2011, o 23:44

to ile byś chciał za te wszystkie plastiki dolne?i deskę? ewentualnie czarną podłogę? boczki to chyba raczej tak patrze że coś od GTI bym znalazł sobie sory że musiałeś wyciągać z garażu...
Był Golf 3 GT 1.8ABS
Obecnie Seat Leon Top Sport 1.9TDI ARL 150PS
przemo
Badacz tematu

Postprzez kaczaza5 » 25 sie 2011, o 23:00

To, że musiałem wyciągać z garażu to żaden problem. Problemem jest to, że choruje na chroniczny brak czasu, bo zostałem sam z prowadzeniem działalności bo żona w szpitalu a do tego dzisiaj przyszedł na świat mój synek :-D Także jestem nieco ograniczony czasowo, ale postaram się w wolnej chwili powyciągać te plastiki z tej sterty i odszukać te interesujące Ciebie :-) Na pewno z tego co pamiętam to nie nadaje się schowek bo ma urwane "ograniczniki" drzwiczek, i popsutą klamkę i ktoś go inteligentnie "zamykał" przy pomocy wkręta do płyt K-G przewierconego przez drzwiczki, i pęknięty jest też plastik ten co otacza dźwignię hamulca ręcznego, no i nie mam kratek od nawiewu lewej i prawej. A deska by Cię interesowała z wszystkimi zaślepkami, przełącznikami, panelem sterowania nawiewem itd. czy to masz w kolorze black? Bo nie orientuje się jak to tam jest?
Co do ceny to na pewno będzie atrakcyjna :mrgreen: z chęcią zapoznam się z Twoimi propozycjami ceny, a może mi będzie odpowiadać i kupisz sobie tanio graty, które Cię interesują? Spróbuj :ok:
Pozdro :-)
Tanie graty do golfa mk3 kombi - coś Cię interesuje? Pisz @, gg, lub PW
kaczaza5
Berbeć

Postprzez przemo » 26 sie 2011, o 21:28

no to gratulacje :super: wódka dzisiaj pijana :-P deska to sam kokpit bo wszystkie kratki pokrętła nawiewów to wszystko mam black. a obudowa ręcznego to szukam od vento :-) tylko jeszcze jak coś obudowa cała lewarka zmiany biegów. a co do ceny to muszę mniej więcej luknąć na necie ile mniej więcej chodzą i wtedy podam propozycje a potem powiesz ty czy odpowiada ;-)
Był Golf 3 GT 1.8ABS
Obecnie Seat Leon Top Sport 1.9TDI ARL 150PS
przemo
Badacz tematu

Postprzez rastamaniek » 27 sie 2011, o 04:58

zrób kolego jakieś foty upamietniające zmiane wnętrza :)
rastamaniek
Czytacz

Postprzez kaczaza5 » 27 sie 2011, o 22:13

Dobre :mrgreen: dzisiaj z teściem opijaliśmy a jutro jadę do małego i do żony, ale wieczorem coś tam jeszcze wytargam, żeby zdjęcia porobić a z ceną to na pewno się dogadamy :ok:
Tanie graty do golfa mk3 kombi - coś Cię interesuje? Pisz @, gg, lub PW
kaczaza5
Berbeć

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Stylizacja