Środek?

Wszystko na temat tuningu optycznego naszych aut.

Moderator: Moderator

Środek?

Postprzez przemo » 22 sie 2011, o 00:30

mam pytanie a mianowicie ja u siebie mam środek w kolorze tym niebieskim be bardzo mi się znudził :kwasny: i chciałbym czarny i czy morze ktoś z was już eksperymentował i pomalował te plastiki czarnym sprayem z połyskiem?widziałem u jednego gościa ma pomalowane np maskownice pasów i powiem ze super to wygląda podchodzi pod S-LINE:)cały środek ma czarny a podsufitka obszyta ala alcantarą. jak ktoś by tak miał pomalowane to prosił bym o fotkę czy lepiej kupić cały środek ori czarny?? ;-)
przemo
Badacz tematu

Środek?

Postprzez Marian0753 » 22 sie 2011, o 00:50

Lepiej kupić ori środek czarny koszta nię są jakieś kosmiczne, a pomalowane to będzie schodzić lakier.
Marianowe mk3 ZAPRASZAM KLIK!!!
Marian0753
Badacz tematu

Re: Środek?

Postprzez Skaktus » 22 sie 2011, o 09:00

przemo napisał(a):i czy morze ktoś z was już eksperymentował

Eksperymentowało wielu, ale chyba pisze się MOŻE

Malowanie sobie zostaw. Farba z czasem odchodzi lub silnie brudzi ręce.
Mirafioli
Skaktus
Badacz tematu

Postprzez Marian0753 » 23 sie 2011, o 00:02

Zamiast malować lepiej deskę oddać do flokowania tylko wiadomo koszty są już sporawe ale zrobią Ci kolor jaki chcesz
Marianowe mk3 ZAPRASZAM KLIK!!!
Marian0753
Badacz tematu

Postprzez rastamaniek » 23 sie 2011, o 07:18

polecam pomysł kolegi wyżej, ogarnąłem kompleksowo każdy element w czarny i czerwony flok.

osobiście polecam, ale przygotuj się na sprzątanie :) a czarny zwykły element możesz dorwać z wersji Color Concept Black, osobiście odradzam bo czarne "plastykowe" wnętrze jest nudne :)

polecałbym Flockart z warszawy :) robili u mnie i tylko boczki wróciły do reklamacji ale ze względu na to że chciałem również materiał do wyklejenia flokiem dać, nie było to dobrym pomysłem :)
rastamaniek
Czytacz

Postprzez kaczaza5 » 23 sie 2011, o 18:40

przemo, ja mam jakieś graty na handel całą deskę rozdzielczą i plastiki wnętrza z wersji kombi jak co to pisaj może Ci się coś przyda? Boczki siedzenia ... wszystko
Tanie graty do golfa mk3 kombi - coś Cię interesuje? Pisz @, gg, lub PW
kaczaza5
Berbeć

Postprzez przemo » 23 sie 2011, o 19:39

kaczaza5 to ile byś chciał za wszystkie boczki u mnie są bez el.szyb tylko el.lustra no i wiadomo wszystkie te plastiki czarne i za deskę ??jakieś foto mógłbyś wysłać ? jak coś to na e-mail przemekkkrutkowski@o2.pl siedzeń nie potrzebuje bo w tamty roku kupiłem od JAHRE i tak trochę mi się nie zgrywają z niebieskim ;-)
Był Golf 3 GT 1.8ABS
Obecnie Seat Leon Top Sport 1.9TDI ARL 150PS
przemo
Badacz tematu

Postprzez kaczaza5 » 23 sie 2011, o 20:33

Teraz jest już ciemno więc trochę lipa ze zdjęciami, jutro za widoku coś ogarnę, tylko napisz mi co by Cię interesowało, a najlepiej jakieś zdjęcia jakbyś mi podesłał i pozaznaczał na nich to bym się wtedy zorientował jak to wygląda u mnie.
Golfisko wybebeszone i wszystkie graty w piwnicy leżą więc wiesz, u mnie był full korbotronik :hyhy: a zwierciadełka były manualne BTW też na handel kompletne, jakby ktoś chciał ;-)
kaczaza5
Berbeć

Postprzez przemo » 23 sie 2011, o 21:59

http://moto.allegro.pl/vw-golf-iii-3-ve ... 02990.html

kaczaza5 to jest link to raczej wszystkich tych plastików bym potrzebował oprócz górnych tych maskownic na pasy tak jak mówię cały środek czarny ;-)
Był Golf 3 GT 1.8ABS
przemo
Badacz tematu

Postprzez kaczaza5 » 24 sie 2011, o 17:52

A widzisz i my się nie zgadali bo u mnie te plastiki też są jasne (te górne) no ale nic to idę cykne foto i pokaże, może Ci się coś innego spodoba ;-)
kaczaza5
Berbeć

Postprzez przemo » 24 sie 2011, o 20:43

ale nie tych górnych to ja nie chce bo ja nie kojarzę żeby te górne plastiki były czarne montowane w golfie mi chodzi o te wszystkie dolne czarne co podałem link
Był Golf 3 GT 1.8ABS
przemo
Badacz tematu

Postprzez kaczaza5 » 24 sie 2011, o 21:56

A to luz tamte są czarne a co do czarnej góry to tyle mam z golfem wspólnego, że chce z niego graty sprzedać, ale coś mi się wydaje, że była wersja CC ColourConcept czy tam color nie ważne. Ważne, że w tej wersji góra osłon słupków i chyba reszta plastików górnych była czarna. Choć pewny nie jestem, musiałbyś się dowiedzieć maniakóVW ;-)

Co do obiecanych wcześniej fotek to proszę bardzo (reszta plastików też jest tylko nie chciało mi się wyciągać tego całego bałaganu)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Jak chcesz więcej zdjęć to pisaj, albo co konkretnie Cie interesuje... Nie wiem wykładzina podłogowa, jakieś inne cuda...
kaczaza5
Berbeć

Następna strona

- - -

Powrót do Stylizacja