Moderator: Moderator
tsubasa1982 napisał(a):a co myslicie o takim czyms??? http://allegro.pl/stickerbomb-idealna-j ... 39464.html np wzor 5 na cala maske.
PiJey88 napisał(a):dla mnie obklejanie stickerami to wiocha, teraz każdy prostacki pordzewiały zdarciuch jest oblepiony czymś takim, od maluchów, przez golfy, kończąc na kadetach...
fajnie to wygląda na zrobionym fajnie samochodzie, ale jak widzę 100% serie (kozę) i maskę w stickerach, czy lusterka, czy listwy czy cokolwiek innego to żal mi tych aut...
a najgorsze są jakieś przekombinowane, typu te komiksy co kolega wyżej dał link... jakieś nieporozumienie
saszelqq napisał(a):Sticker nie oznacza od razu, że ukryte są pod nim niedoskonałości karoserii, a kierowca jest jakimś prostakiem
PiJey88 napisał(a):fajnie to wygląda na zrobionym fajnie samochodzie, ale jak widzę 100% serie (kozę) i maskę w stickerach, czy lusterka, czy listwy czy cokolwiek innego to żal mi tych aut...
saszelqq napisał(a):A że nie każdego stać na "zrobienie fajnie samochodu", to od razu wioska
tsubasa1982 napisał(a):PiJey88 moj golf chyba nie wyglada na seryjna kozice, stoi pewnie nie wiele wyzej niz twoj.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości