Paweu_mk3 napisał(a):Bo On ma vr'a i boi się o miskę.. ;D
dokładnie
Moderator: Moderator
Paweu_mk3 napisał(a):Bo On ma vr'a i boi się o miskę.. ;D
PiJey88 napisał(a):dla mnie obklejanie stickerami to wiocha, teraz każdy prostacki pordzewiały zdarciuch jest oblepiony czymś takim, od maluchów, przez golfy, kończąc na kadetach...
fajnie to wygląda na zrobionym fajnie samochodzie, ale jak widzę 100% serie (kozę) i maskę w stickerach, czy lusterka, czy listwy czy cokolwiek innego to żal mi tych aut...
a najgorsze są jakieś przekombinowane, typu te komiksy co kolega wyżej dał link... jakieś nieporozumienie
tsubasa1982 napisał(a):no ja ostatnio progi wymienialem,nie bawi mnie ukrywanie rudej czy cos tam, chce zeby moje auto sie wyroznialo w okolicy bylo jedyne w swoim rodzaju. wiadomo ze w miare jedzenia apetyt rosnie
PrzemkoXVI napisał(a):Odpuście to! Stickery wyglądają fajnie na samym początku, a później niezabezpieczone zaczynają płowieć.
PrzemkoXVI napisał(a):Odpuście to! Stickery wyglądają fajnie na samym początku, a później niezabezpieczone zaczynają płowieć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości