Moderator: Moderator
Będą pasować jeśli kupisz grill, maskę i błodniki z golfa cabrio III po liftingu. Mi się osobiście ten pomysł nie widzi, mam koleżankę z takim przodem i mówię ci nie pasują obłe kształty do kanciatego auta.tajemniczy_89 napisał(a):Witam chciałem zapytać czy światła z golfa IV nie pasowałyby do mojego golfika III mowie o zwykłych światłach przednich.Posiadam golfa 1,9TDi 1997 ze światłami na 2 żarówki.
popieram, widzialem na zywo cos takiego, jak patrzysz na to cos z przodu to do szyby wyglada jak MK4 ale jak sie popatrzy na calosc to szyba jest jakas taka nie proporcjonalna do calosci ( starsznie maluta sie robi ) i caly efekt wzbudza szeroki usmiech niz podziw, jesli bede mial gdzies jeszcze fotke tego MK3/4 to wkleje zebys widzial jak to wyglada ale nie obiecuje ze znajde..........DrSzpila napisał(a):Będą pasować jeśli kupisz grill, maskę i błodniki z golfa cabrio III po liftingu. Mi się osobiście ten pomysł nie widzi, mam koleżankę z takim przodem i mówię ci nie pasują obłe kształty do kanciatego auta.tajemniczy_89 napisał(a):Witam chciałem zapytać czy światła z golfa IV nie pasowałyby do mojego golfika III mowie o zwykłych światłach przednich.Posiadam golfa 1,9TDi 1997 ze światłami na 2 żarówki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość