Moderator: Moderator
decha sie rozni i to mocno , materiałem/fakturą pokrycia i bardziej jest miekka niz miekkie standardowemk3, carbon jest wymuszony faktem braku dostepnosci (ceny okolo 800-do 3tys w aso)poduszki pasazera z poszyciem takim jak na desce, chrom z kratek zniknie z czasem, seryjne szare plastiki sa szarobure i zmieniaja kolor pod wplywem swiatla na bardziej szarobury, widac to po progach wewnetrznych, pozatym dalej sa twardym plastikiem i niczym wiecej, flok ani sie nie brudzi ani nie złazi....i jest miekki w dotyku i widoku, trzeba to pomacać poprostuPiJey88 napisał(a):decha z mk4 cabrio niczym sie nie różni a okleina carbono-podobna wg mnie to pomyłka, tak jak chromo podobne kratki w desce
fajnie ze jasny dół deski, mi sie podoba, ale tylko w seryjnym wykonaniu
, podloga to jest normalna, to poprostu szara podloga natomiast reszta plastikow-tunel boczki,słupki wszystkie i doły deski sa we floku, czysci sie normalnie, odkurzacz z koncówką szczotkową, wiadomo ze nie raz na poł roku ale nie czesciej niz czarne, wiadomo ze cocacolą lepiej nie polewac ale podobnie nie robi sie tego na fotelach,natomiast woda wysycha bez sladu zwykłe plamki schodza od wody z mydłem, ma juz prawie dwa lata i nic nie odpada, nie wyciera sie....krystek.l napisał(a):też jestem za tym by kratki nie były chromowe bo cóś nie teges
ale co do carbonu i podłogi to jak najbardziej mi się widzi...
z tym folkiem to tak fajno w sprzątaniu nie jest chyba co??
mój znajomy ma w astrze i mówi że kolorowo nie jest jak kurzu się zebierze na nim... ale fajno w dotyku i wygląda
nie , to nie jest to co w aukcji , poszukaj dokladnych zdjec mk4 cabrio i zobaczysz o co chodzi, to inne tworzywa i inna faktura poszycia niz w zwyklych mk3...okopa3 napisał(a):http://allegro.pl/poduszka-kierownica-sensor-golf-iii-usa-i2066206401.html
o ile mnie wzrok nie myli takiej poduszki (pasażera) potrzebujesz
wiem, o co chodzi z materiałem, sam szukam tej deski, bo mam takie boczki i obecna deska trochę nie pasuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości