Tuning,,, nie wiejski?

Wszystko na temat tuningu optycznego naszych aut.

Moderator: Moderator

Postprzez K@mil » 14 lip 2012, o 22:28

Siema kolego jak chcesz fajne i ladne zderzaki w mk3 to polecam swoje oryginalne zrobic na gładko :D wtedy bedziesz mial naprawde ciekawe auto, a nie zderzaki z laminatu :) ktory po zimie moze powiedziec baj baj :) (pęknie itp)
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK

Postprzez MrBiszer » 14 lip 2012, o 23:04

przepraszam :) ale czy ABS to jakis laminat? :P Wiekoszość teraz zderzaków co mi wiadomo robi się z ABS-u i jakoś nic sie nie dzieje ;)
Każda szanowana firma typu HOFELE FK Automative rieger nie robi z włókna szklanego a z ABS lub jakis PKG ale wiecej juz znaleśc informacji nie mogę znaleść :)
Co do włókienka to na prawde jakość jest porażająca ale cóż cena za mega bajerancki zderzak 300 PLN :) nie każdemu może przypaść odmłodzenie auta o x Lat, widzałem już auto właśnie na ala golf 5 robiony i ludziom się to podoba a zaś innym nie ;)
MrBiszer
Berbeć

Postprzez Grzesiek2507 » 14 lip 2012, o 23:10

MrBiszer napisał(a):przepraszam :) ale czy ABS to jakis laminat? :P Wiekoszość teraz zderzaków co mi wiadomo robi się z ABS-u i jakoś nic sie nie dzieje ;)
Każda szanowana firma typu HOFELE FK Automative rieger nie robi z włókna szklanego a z ABS lub jakis PKG ale wiecej juz znaleśc informacji nie mogę znaleść :)
Co do włókienka to na prawde jakość jest porażająca ale cóż cena za mega bajerancki zderzak 300 PLN :) nie każdemu może przypaść odmłodzenie auta o x Lat, widzałem już auto właśnie na ala golf 5 robiony i ludziom się to podoba a zaś innym nie ;)

bedzie kicha i u nas na forum raczej bedzie ciezko o poklask Twoim zmianom... :wstyd:
Ostatnio edytowano 15 lip 2012, o 00:05 przez Grzesiek2507, łącznie edytowano 1 raz
Grzesiek2507
Members

Postprzez bioly21 » 14 lip 2012, o 23:22

no to nastepny pseudo tuner nam rosnie ?? przednie lampy jeszcze w miare , tyl straszna wiocha a co do zderzakow to sie nei wypowiem bo ja ich nawet w garazu na scianie bym nie powiesil .. i ta cudowna siateczka w przednim :lol: :lol: jak dla mnie MEGA wiocha !!!!!! ciekawe ile kasy na to wydales, pewnie sporo a za ta gotowke mozna bylo zrobic zmiany ze smakiem.
Ja mam u siebie bbs-ki 15 opony mialem 195/45 ale tu gdzie jezdzie czyli krakow-tarnow nie dalo sie na nich normalnie po miescie jezdzic bo takie tu dziury wiec wymienilem na 195/50 i teraz jest w miare ok , mniejszego profilu jak 50 nie polecam bo o komforcie wtedy nie ma mowy

a co do zderzakow z ABS to zycze powodzenia , ja chcialem oszczedzic i kupilem dokladke na przod z ABS-u przy 5km/h dotknalem leciutko kraweznika i polamala sie w 3 miejscach tyle w temacie
bioly21
Gaduła

Postprzez killah » 14 lip 2012, o 23:24

bioly21 napisał(a):no to nastepny pseudo tuner nam rosnie ??

nie ma takiego którego nie dało się na dobrą drogę sprowadzić :D
killah

Postprzez MrBiszer » 14 lip 2012, o 23:57

Chodziło mi tylko o wasze opinie ;) Także dziękuje ;)
Wracając do tego mnie się to podoba, unowocześnienie zarazem, dodanie mu takiego uroku, zaś inny woli zrobić z niego statek kosmiczny, inni znowu samoróbki czyli tam przeróbki oryginalnych elementów.
Dla mnie znowu to jest wiocha, a dla innych nie ;)
Ogólnie pojecie wiocha nie powinno mieć miejsca bo każdy ma swoje gusta a o gustach no nie wypada rozmawiać ;) Jeszcze raz dziękuje ;) Wstawię fotki gdzies pewnie na początku sierpnia bo w tedy będę miał gotowe.
Paru wypowiadało się że mam nie oczekiwać oklasków :) ja na nie nie czekam :) chciałem opinie ;)
Bynajmniej będę miał auto które mi się podoba, i które napewno będzie się wyróżniał i będzie się podobał innym a innym nie ;) To tak z kazdym stylem tuningu jest :D

PS. Bioły
Dokładka to dokładka :D ABS ma do tego że jak pukniesz to zderzak jest cały a włókienko sie rozleci :D
Kumpel miał w Audi 80 lekko na krawężnik najechał i zderzak papa :D no cóż :P
MrBiszer
Berbeć

Postprzez Grzesiek2507 » 15 lip 2012, o 00:13

no jesli german i cult to dla Ciebie wiocha...stary...sory...ale lepiej zmien forum...bo zaraz zostaniesz zlinczowany i spalony na stosie...
nie wiem skad sie jeszcze biora ludzie, ktorym podobaja sie wszelkie siatexy, drutexy, plastixy i laminaty...wstydzilbym sie ludziom taki samochod pokazac...jeszcze najlepiej pomaluj go na jakas sraczkowata pomarancz :-x
wez przejrzyj sobie dzial "Moj golf" i popatrz...moze zmadrzejesz i zrozumiesz, ze laminaty to ZUO (mowiac laminaty mam na mysli to co pisalem wyzej, mysle, ze kolega piszac w ten sam sposob mial tak samo, jak ja na mysli wszelkie plastikowe 'upiekszenia' z d*py wziete)
Ostatnio edytowano 15 lip 2012, o 12:52 przez Grzesiek2507, łącznie edytowano 1 raz
Grzesiek2507
Members

Postprzez bioly21 » 15 lip 2012, o 00:17

mariusz325 napisał(a):
bioly21 napisał(a):a co do zderzakow z ABS to zycze powodzenia , ja chcialem oszczedzic i kupilem dokladke na przod z ABS-u przy 5km/h dotknalem leciutko kraweznika i polamala sie w 3 miejscach tyle w temacie

no prosze ,nawet traktorzysta nam sie trafił :-o :mrgreen: :mrgreen: gratuluje umiejętności jazdy .Ja moją jakoś zaje....łem już nie raz i jakoś siedzi cała i zdrowa. ;-) jak to mówią dobry traktor nie jest zły :lol: :lol:

to musialem trafic na perfidny abs :P a mam manie nie wiem dlaczego ze przy parkowaniu lubie sobie dojechac do kraweznika hehe :lol: :lol: teraz kupilem uzywana ale oryginalna ktora juz nie raz dostala na dziurze lub krawezniku i sladu po tych przygodach niema :P
bioly21
Gaduła

Postprzez MrBiszer » 15 lip 2012, o 00:23

German style czy nie i tak plastik i z tym sie chyba raczej zgodzisz... :)
TO że mi się taki a taki styl podoba to jednak powinieneś się trochę zachować bo z twojego postu mam wrażenie że mam robić tak samo jak inni, i też że jestem głupcem.
Nie podoba Ci się to nie powinieneś jednak w ten sposób podkreślać moim zdaniem :)
Gusta Gustami.
MrBiszer
Berbeć

Postprzez rafal9119 » 15 lip 2012, o 07:00

MrBiszer, mnie tylko dziwi jedno po co ci nasza opinia jak i ty tak zrobisz po swojemu???Pewnie chciałes sie pochwalic :lol: a tu kicha :lol:
MĄDRA SOWA RADZI: LEGALIZOWAC I SADZIĆ!!!!
rafal9119
Members

Postprzez scyzormks » 15 lip 2012, o 09:19

Patrzac obiektywnie to jedynie przednie lampy spooko. tylne mi sie nie podobaja ale o gustach sie nie dyskutuje.

Na temat zderzakow... ja bym takich nie załozył never mind.

Jak to wsadzisz zrob foty i sie nam pochwal.

Powodzenia i pzdr :-)
scyzormks
Gaduła

Postprzez Lobus » 15 lip 2012, o 10:41

czarus21 napisał(a):miejski tuning
łożesz Ty, to teraz już nie ważne skąd jesteś, jestem z miasta, to widać, jestem ze wsi, to widać hahah
Miejski tuning czy wiejski tuning nie ważne, ważne, żeby dupy się oglądały haha
ER77 dałeś do pieca !!! :hyhy:
Lobus
Ekspert

Poprzednia stronaNastępna strona

- - -

Powrót do Stylizacja