Moderator: Moderator
MrBiszer napisał(a):przepraszamale czy ABS to jakis laminat?
Wiekoszość teraz zderzaków co mi wiadomo robi się z ABS-u i jakoś nic sie nie dzieje
![]()
Każda szanowana firma typu HOFELE FK Automative rieger nie robi z włókna szklanego a z ABS lub jakis PKG ale wiecej juz znaleśc informacji nie mogę znaleść![]()
Co do włókienka to na prawde jakość jest porażająca ale cóż cena za mega bajerancki zderzak 300 PLNnie każdemu może przypaść odmłodzenie auta o x Lat, widzałem już auto właśnie na ala golf 5 robiony i ludziom się to podoba a zaś innym nie
mariusz325 napisał(a):bioly21 napisał(a):a co do zderzakow z ABS to zycze powodzenia , ja chcialem oszczedzic i kupilem dokladke na przod z ABS-u przy 5km/h dotknalem leciutko kraweznika i polamala sie w 3 miejscach tyle w temacie
no prosze ,nawet traktorzysta nam sie trafił![]()
![]()
gratuluje umiejętności jazdy .Ja moją jakoś zaje....łem już nie raz i jakoś siedzi cała i zdrowa.
jak to mówią dobry traktor nie jest zły
![]()
łożesz Ty, to teraz już nie ważne skąd jesteś, jestem z miasta, to widać, jestem ze wsi, to widać hahahczarus21 napisał(a):miejski tuning
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości