Moderator: Moderator
MrBiszer napisał(a):przepraszam ale czy ABS to jakis laminat? Wiekoszość teraz zderzaków co mi wiadomo robi się z ABS-u i jakoś nic sie nie dzieje
Każda szanowana firma typu HOFELE FK Automative rieger nie robi z włókna szklanego a z ABS lub jakis PKG ale wiecej juz znaleśc informacji nie mogę znaleść
Co do włókienka to na prawde jakość jest porażająca ale cóż cena za mega bajerancki zderzak 300 PLN nie każdemu może przypaść odmłodzenie auta o x Lat, widzałem już auto właśnie na ala golf 5 robiony i ludziom się to podoba a zaś innym nie
mariusz325 napisał(a):bioly21 napisał(a):a co do zderzakow z ABS to zycze powodzenia , ja chcialem oszczedzic i kupilem dokladke na przod z ABS-u przy 5km/h dotknalem leciutko kraweznika i polamala sie w 3 miejscach tyle w temacie
no prosze ,nawet traktorzysta nam sie trafił gratuluje umiejętności jazdy .Ja moją jakoś zaje....łem już nie raz i jakoś siedzi cała i zdrowa. jak to mówią dobry traktor nie jest zły
łożesz Ty, to teraz już nie ważne skąd jesteś, jestem z miasta, to widać, jestem ze wsi, to widać hahahczarus21 napisał(a):miejski tuning
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości