jatromb, zderzak jest też inny i on nadaje inny wygląd, bez niego bedziesz miał front pół-Vento a nie Vento. Niestety zderzak łącznie z dokładkami do Vento (bo sa też inne) sporo kosztuje, sądzę że nie mniej jak 2,5 stówy z dokładkami, więc zastanów sie czy warto, bo za zderzak od golfa połowy tej sumy nie weźmiesz przy odsprzedaży
rzecz gustu, ja mam pod domem i Golfa i Vento, różnicę widzę. Zderzak Vento jest dłuższy, ma mniej pochyłą górną krawędź. I nawet wymieniłem w swoim Vento zderzak na taki jak ma być bo miałem od golfa i nie mogłem na to patrzeć.
Po co przepłacać, skoro 90% kobiet z Gdańska nie widzi różńicy A tak serio... Zderzak to może wymienić sobie później gdy uzbiera odpowiednią kwotę na specjalnie na ten cel, a póki co śmiało może zmieniać same lampy grill i maskę by już teraz móc się cieszyć VF... Sam gdy miałem taką koncepcję nawet nie pomyślałem o zmianie zderzaka
no zderzak jest inny od vento, ale od mk3 w niczym nie przeszkadam wszystko dobrze pasuje .... a za cene zderzaka pomalujesz sobie mache i jak ci sie uda grill..