kurde wyglada niezle, teraz zaczynams ie zastanawiac czy nie dac wlasnie jednak czegos jasnego czyli cos pokroju bialego a jasnego szarego koloru ... hmmmm zastanawiam sie teraz ale bardzo dziekuje za pomoc
[ Dodano: 2013-03-13, 15:39 ] a Wy co myslicie jasne czy ciemne ?
zdecydowanie jasny, nawet niekoniecznie biały, ale jasny szary będzie pięknie pasować
ciemny kolor pomniejszy optycznie koło i już nie będzie robiło takiego łał
to pewnie pykne jasny szary tylko sie zastanawiam czy mat czy polysk teraz bo racja optycznie bedzie to lepiej wygladac co proponujesz odnosnie rodzaju ? polysk mat ? chyba mat by siadl lepiej skoro mam metaliczny lakier hehe
połysk i na to ew bezbarwny matowy dać zamiast połyskowego, sam mat będzie się strasznie łatwo brudził i będziesz musiał co chwila koła czyścić żeby to jakoś wyglądało
dokaldnie tylko chce uniknac koloru ktory bedzie mi przypominal aluminium stad szukam rozwiazania innego koloru te zdjecia golfika z szeroka robia wrazenie jak najbardziej tylko ja bym chial wlasnie miec jakis bardziej oryginalny kolor felg niz przyslowiowo srebrne
Ja tutaj tylko podałem przykład i mówie że takie na 100% robią robote
A jak mówisz że nie kolor alu a coś bardziej krzykliwego to hmmm nie mam pomysłu ;D