Virtual Tuning

Wszystko na temat tuningu optycznego naszych aut.

Moderator: Moderator

Postprzez Stealth » 7 lut 2009, o 15:02

lukasek1 napisał(a):swatu ale ty tandete robisz!! nie mowie ze ja jestem zaje..bisty bo mojego golfa robilem pierwszy raz i nie w photoshopie.. ale ty nie rob tego bo nie umiesz

Wyluzuj stary - zdjęcie nie było pierwszej jakości to czegoś się spodziewał.
Stealth
Members

Postprzez swatu » 7 lut 2009, o 15:13

lukasek1 jakbys czytał dokładniej to co napisałem to zrozumiał bys "no chyba ze masz problemy" ze chodziło mi tylko o felgi ze mogłes wstawic takie z hamulcami albo te miejsca miedzy szprychami zrobic inaczej.
swatu
VIP

Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez malapawel » 7 lut 2009, o 15:17

lukasek1 napisał(a):swatu ale ty tandete robisz!! nie mowie ze ja jestem zaje..bisty bo mojego golfa robilem pierwszy raz i nie w photoshopie.. ale ty nie rob tego bo nie umiesz

hahahahaha i ty myslisz ze to co zrobiles jest lepsze od tego co swatu robi? :lol: hehehe wez sie schowaj z takimi komentarzami, jak zrobisz cos lepszego od tej "sklejki" to daj znac pozdro ;]
malapawel
Czytacz

Nadwozie: kombi

Postprzez poostek88 » 7 lut 2009, o 16:18

te kolego, nie ponioslo cie zbytnio??? :lol: chcesz sie wywyzszac swoimi umiejetnosciami zeby sie dowartosciowac :?: :!: tandete to zrobil twoj ojciec (mowie o tobie) skoro walisz takie teksty, wrzuc na luz ! wsadz sobie w du..pe kolek osinowy i na nim usiadz ,moze ci dobije do glowy i troche zmadrzejesz :mrgreen: jestes uzdolniony plastycznie to ekstra, naprawde pozazdroscic. ale nie wywyzszaj sie w taki sposob :zly: zmien forum np na "przyjaciele zaczarowanego pedzla" i tam bedziesz mogl sie wykazac :roll:
pozdrawiam kolege!
poostek88
Badacz tematu

Postprzez Stealth » 7 lut 2009, o 17:13

poostek88 napisał(a):
te kolego, nie ponioslo cie zbytnio??? :lol: chcesz sie wywyzszac swoimi umiejetnosciami zeby sie dowartosciowac :?: :!: tandete to zrobil twoj ojciec (mowie o tobie) skoro walisz takie teksty, wrzuc na luz ! wsadz sobie w du..pe kolek osinowy i na nim usiadz ,moze ci dobije do glowy i troche zmadrzejesz :mrgreen: jestes uzdolniony plastycznie to ekstra, naprawde pozazdroscic. ale nie wywyzszaj sie w taki sposob :zly: zmien forum np na "przyjaciele zaczarowanego pedzla" i tam bedziesz mogl sie wykazac :roll:
pozdrawiam kolege!

Co tu więcej dodać :lol: no chyba się wstrzymam. :kwasny:
Stealth
Members

Postprzez SDI KING » 7 lut 2009, o 17:50

lukasek1 masz racje mowic ze nie jestes zajebisty bo co tu duzo gadac....nie jestes :-D i co mamy Ci bic brawo tylko dlatego ze to Twoj pierwszy projekt?
zatrudnij sie w domowym przedszkolu i rob z dziecmi wycinanki skoro jestes taki uzdolniony :-) SWATU to czarodziej,kazdy do niego idzie o pomoc i to sie nie zmieni:)a ten Twoj projekt....hmmm...powiesze w lazience przyda mi sie w chwilach skupienia :lol: narka
SDI KING
Czytacz

Postprzez K@mil » 7 lut 2009, o 17:58

Ja mowie tak BASTA bo jak nie, to kazdy kto bedzie wcinał kłótnie w tym temacie dostaje ostrzezenie. !!

Zapraszam to rozmowy o tym o czym jest ten temat czyli VT,
Zapraszam do wstawiania zdjec ze swoimi przeróbkami i to nie ma znaczenia czy robione w spejcalnym programie czy w Paincie albo nawet Exelu :mrgreen: .

Jesli nie bedzie spokoju i ktos kogos jeszcze obrazi zamknę temat (i drugiego takiego nie bedzie) i bedzie po Świętach :-x :-x . !!

Pozdrawiam gorąco :P
Ostatnio edytowano 7 lut 2009, o 18:58 przez K@mil, łącznie edytowano 3 razy
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK

Postprzez Stealth » 7 lut 2009, o 18:00

No bo jednak każdego ten kolo zdenerwował więc riposta musiała być. A że swatu super robotę robi dla każdego, to o tyle takich jak ten jegomość się nie trawi.
Stealth
Members

Postprzez poostek88 » 7 lut 2009, o 18:20

ktos klotnie zaczal.... :cenzura: a ja niestety mam tak ze nie moge byc obojetny jak ktos jedzie po moim znajomym ,tymbardziej ze cenie swata za to co robi i za to ze mi pomogl :super: to tyle z mojej strony :-P ale jak Kamil krzyczy no to musowo spokoj :cisza: :mrgreen:
poostek88
Badacz tematu

Postprzez swatu » 7 lut 2009, o 18:35

Chlopaki dobra, koniec z tym ,wracajmy do codziennych zajec ,czyli ja dalej zbieram zamównienia w sprawach przeróbek,temat powyzej uwazam za zamkniety,gdzyz czuje ze to z mojej winy do całe zamieszanie....
swatu
VIP

Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Stealth » 7 lut 2009, o 22:35

swatu napisał(a):czuje ze to z mojej winy do całe zamieszanie....

Nic podobnego stary, ale nie ma się czym przejmować bo kolo się nawet nie odezwał, więc chyba zrozumiał, że błąd on sam popełnił zaczynając to wszystko. :-P
Stealth
Members

Postprzez poostek88 » 8 lut 2009, o 10:54

Stealth napisał(a):
swatu napisał(a):czuje ze to z mojej winy do całe zamieszanie....

Nic podobnego stary, ale nie ma się czym przejmować bo kolo się nawet nie odezwał, więc chyba zrozumiał, że błąd on sam popełnił zaczynając to wszystko. :-P

i o to chodzilo ....AMEN :mrgreen:
poostek88
Badacz tematu

Poprzednia stronaNastępna strona

- - -

Powrót do Stylizacja