wilgoc w lampie

Wszystko na temat tuningu optycznego naszych aut.

Moderator: Moderator

wilgoc w lampie

Postprzez strzeliniasty » 6 sty 2009, o 18:56

witam
wlasnie wrocilem z tyrki, zaparkowalem furke wysiadlemi wzialem sie za odsniezenie samochodu z nalotu powstalego podczas jazdy i odsniezajac przednia czesc w lampie od strony kierowcy zauwazylem pare, lampy mam hella a`la golf IV. mam teraz pytanie w wziazku z tym. jak beda mrozy to zapewne ta para na kloszu wewnatrz przymarznie i czy to bedzie mialo jakis wplyw na lampe?? chodzi mi czy odblysniki moga pozolknac czy cos innego gorszego moze sie stac??

i druga moja prosba jak ktos taka lampe rozbieral niech mi napisze lub wysle meilem strzeliniasty@tlen.pl instrukcje jak ja rozebrac w celu uszczelnienia. z gory dziekuje za pomoc
strzeliniasty
Members

wilgoc w lampie

Postprzez marcinkoz2910 » 6 sty 2009, o 19:01

strzeliniasty napisał(a):mam teraz pytanie w wziazku z tym. jak beda mrozy to zapewne ta para na kloszu wewnatrz przymarznie i czy to bedzie mialo jakis wplyw na lampe?? chodzi mi czy odblysniki moga pozolknac czy cos innego gorszego moze sie stac??
raczej nic lekka para nic nie narobi ale nalezy to wysuszyć i uszczelnić

strzeliniasty napisał(a):i druga moja prosba jak ktos taka lampe rozbieral niech mi napisze lub wysle meilem strzeliniasty@tlen.pl instrukcje jak ja rozebrac w celu uszczelnienia. z gory dziekuje za pomoc

--> http://www.golf3.pl/topics28/przyciemni ... vt4720.htm

--> http://www.golf3.pl/topics28/wymiana-kl ... vt9898.htm

ale według mnie należy wysuszyć suszarką i ładnie uszczelnić bezbarwnym silikonem ja tak mam i nic nie paruje
marcinkoz2910
Members

Postprzez TOMEK 84 » 7 sty 2009, o 20:08

sciegni gumy z tyłu pojezdzi troszke i para zniknie ja tak jezdze i jest oki
TOMEK 84
Members

- - -

Powrót do Stylizacja