Zamiennik zderzaka USA

Wszystko na temat tuningu optycznego naszych aut.

Moderator: Moderator

Zamiennik zderzaka USA

Postprzez mario84 » 17 lip 2011, o 12:47

Chcialem sie poradzic w kwesti zderzaka ktory mozna kupic a zatem jest to zamiennik z dokladka od vento zamocowana na stale.Koles chce 200zl za sam zdes,a 300 z obrysami
Pytanie mam takie czy nie bedzie problemow z montażem owego zderzaka ,czy potrzebuje do tego belki US?
zdjecia zderzaka
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
mario84
Berbeć

Zamiennik zderzaka USA

Postprzez RAQnio_V » 17 lip 2011, o 14:01

sory za OT, ale to chyba jakiś strasznie słaby zamiennik skoro dokładka jest na stałe ?? co do pasowania do belki to nie wiem, ale martwiłbym się o to czy w ogóle będzie pasował ;)
Wąsko i wysoko... Na przekór stereotypom :D
RAQnio_V
Badacz tematu

Postprzez K@mil » 17 lip 2011, o 15:04

znając zamienniki to bedzie odstawał (ale najlepiej samemy sprawdzić bo moze akurat da radę jakoś ładnie go zamontować)
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK

Postprzez Radi » 25 lip 2011, o 21:31

Tak sie składa że miałem kiedys zamiennik USA który bądz co bądz krazył po polsce wsród mniej lub bardziej znanych ludzi. Miał własnie dokładke jako całośc z zderzakiem. powiem Ci że nijak nie dało sie tego założyc na golfa (dlatego tez krążył po ludziach) był za wąski na bokach trzeba go było strasznie naginac a co za tym idzie wygladał jak... takze nie polecam zamienników
Radi
Members

Rocznik: 93
Silnik: 2.8 AAA
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

- - -

Powrót do Stylizacja