Witam!
Dzisiaj wracając z uczelni widziałem golfine mk3, ktora miała zaślepki halogenów wyglądające jak wloty powietrza .Wie ktoś gdzie takie coś mozna dostać, powiem szczerze ze ładnie to wyglądało.
Moderator: Moderator
no własnie po to to jest aby zrobić dopływ powietrza do stożka jesli sie go ma pod maska... stożek sie montuje w miejscu aby było jak najbardziej zimne powietrze dostarczane do motoru - zimne bo geste, im bardziej geste tym bardziej lepsze spalanie co wpływa no wieksza moc silnika...marcinkoz2910 napisał(a):z tego można zrobić jeszcze fajną zabawkę dolot powietrza zimnego do filtra mam gdzieś foto z takiej operacji
SotoM napisał(a):no własnie po to to jest aby zrobić dopływ powietrza do stożka jesli sie go ma pod maska... stożek sie montuje w miejscu aby było jak najbardziej zimne powietrze dostarczane do motoru - zimne bo geste, im bardziej geste tym bardziej lepsze spalanie co wpływa no wieksza moc silnika...marcinkoz2910 napisał(a):z tego można zrobić jeszcze fajną zabawkę dolot powietrza zimnego do filtra mam gdzieś foto z takiej operacji
niektórzy robią z tego prawego i lewego nadmuchy na tarcze hamulcowe co by chłodziły się podczas jazdyciunek napisał(a):Tzn czy po to to jest to nie wiem, bo na allegro dostepne sa kpl prawy + lewy i co wtedy chlodzic z drugiej strony AKU w kazdym razie napewno wyglada ladniej niz blendy
K@mil napisał(a):http://www.spojler.pl/produkt/2257/volkswagen-golf-1991-1997-vw-golf-3---wloty-powietrza-w-zderzaku---power-air-duct---air-admissions-spojlery-tuning
no to juz wieszciunek napisał(a):Tzn czy po to to jest to nie wiem
możesz nawet sobie zrobić dziurę w ścianie grodziowej i wietrzyć stiupkiciunek napisał(a):bo na allegro dostepne sa kpl prawy + lewy i co wtedy chłodzić z drugiej strony AKU
no czy ładnie..... lepiej jak wygląda z 1na przynajmniej wygląda inaczej a nie standardowo oklepanie...ciunek napisał(a):w kazdym razie napewno wyglada ladniej niz blendy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości