zderzak Audi a3

Wszystko na temat tuningu optycznego naszych aut.

Moderator: Moderator

Postprzez gluszek » 23 cze 2009, o 18:22

Golf to golf, nie róbcie z niego A3 :!:
GOLF 3 by głuszek
kliknij i napisz co o nim sądzisz...
gluszek
Members

Postprzez SotoM » 23 cze 2009, o 22:37

Pascal napisał(a):I te brewki.... :-| :-x
moim zdaniem brewki sa git ja takze mam... imi sie to np w moim podoba....i ch :cenzura: ;-)
zombek, to twoje cudo....?? sory za pojechanie ci auta no ale.... :-) nie wiem co ci sie stało ze tak zrobiłeś...
Mój były SotoMoVWóz

Powered by diesel inside -by Leopard
SotoM
Members

Rocznik: 2007
Silnik: BRD
Paliwo: ON
Nadwozie: kombi

Postprzez Procent » 23 cze 2009, o 22:40

Ja też mam brewki i ich nie zdejmę.Nie od parady były znów pomalowane jak malowali resztę. Podoba mi się tak i ch... komuś do tego. Mnie ma się podobać auto. Ale zderzaczek od a3 to już naprawdę przegięcie :przestraszony:
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!

Mój Goferek
Procent
Members

Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Pascal » 24 cze 2009, o 00:32

Panowie spokojne :lol: :lol: :lol: mi tez sie podoba...ale nie brewki :-| rozumie typowy bad look czyli dospawanie do maski elementu ale nie brewki :cisza: :cisza: :cisza:
Sam chciałem takie brewki załozyc a potem dospawac...Z reszta ten temacik byl juz poruszany i...kilka cytatow z niego:

emilos napisał(a):dokładnie sie zastanow nad ta decyzja. Osobiscie mialem bad look gotowy z allegro taka listwa i po tygodniu zdjalem bo doszedlem do wniosku ze nie ma to jak seryjny wyglad autka

duzy_przemo napisał(a):Weź lepiej tą kasę na bad looka i wydaj na lampki FK angel eyes. Z nimi golf wygląda tak jak by miał bad looka. Ze względu na duży ring który jest ścięty u góry.

noname_conek napisał(a):kolego zainwestuj lepiej w coś innego niz bad look :/ :cry:

a tu z innego forum też mk3....

"wieśtuning to brewki, a dobrze zrobiony badlook jest ok, ale taki z umiarem nie za duży"

Ale jak kolega powiedział
Procent napisał(a):Podoba mi się tak i ch... komuś do tego.

takze wiejski tuning rzadzi
Pascal
Members

Postprzez Procent » 24 cze 2009, o 01:24

Hehe, a więc:
Jedni uważają że wiejski tuning to brewki inni uważają że np. bra to WT. Każdy ma inne zdanie. Są gusta i guściki. Mi się akurat brewki podobają, Sotom też ma i też mu się podobają. Ja tam zderzaka od a3 nie założę bo mi się to wogóle nie podoba bo to jest dopiero wiocha. Nie mam zamiaru się kłócić z tobą bo mam trochę szacunku i kultury. Jesteśmy dorosłymi ludźmi więc nie będę się kłócił jak dziecko. Forum jest po to aby też wystawiać również negatywne opinie na dany temat, jeżeli brewki Tobie kojarzą się z WT ok, to jest Twoje zdanie i szanuję to. Ale najważniejsze że mnie się to podoba. Jeżeli Tobie czy tam komuś się podoba zderzak z a3 to proszę bardzo, zakładaj. Ty będziesz tym jeździł. Także jeżeli uważasz że na tym forum każdy będzie chwalił to co chcesz zrobić to trafiłeś w nieodpowiednie miejsce. Pozdrawiam

Mój Goferek
Procent
Members

Postprzez Pascal » 24 cze 2009, o 09:51

Nie kolego ja preferuję german style i niego się trzymam :-D Tobie podobają się brewki wiec je miej ...
Procent napisał(a):Także jeżeli uważasz że na tym forum każdy będzie chwalił

brewek nie pochwale
Pascal
Members

Postprzez Procent » 24 cze 2009, o 13:43

No ok. a ja nie pochwale takiego zderzaka. Wszystko na temat. Nie to żebym cię chciał obrazić, ani nic z tych rzeczy, ale co rozumiesz pod pojęciem German Style?? Tak z ciekawości pytam

Mój Goferek
Procent
Members

Postprzez Pascal » 24 cze 2009, o 14:22

Kolego Procent ja nikogo nie obraziłem z tego forum i nie obraże ale sam powiedziałeś na krytyke tez trzeba liczyć...a co do German Style dla mnie znaczy szeroko twardo nisko czysto....niskie zawieszenie najlepiej gwintowane,szerokie lacze,grill bez znaczka,brak antenki....(wogóle takie emblematy)To rozumiem przez German Style :] powoli taki wypełniam....grill no name zamówiony :hyhy:
Pascal
Members

Postprzez Procent » 24 cze 2009, o 14:29

Ale ja pisałem że to JA nie chcę nikogo obrazić. Ja też mam grill no name. Cały w kolor wziąłem włącznie z żebrami. Super się komponuje. No widzę że dobrze mniej więcej się orientujesz w German. Podstawy znasz. Ale nie czysto, tylko gładko

Mój Goferek
Procent
Members

Postprzez Pascal » 24 cze 2009, o 14:36

chodziło mi o to ze czysta karoseria auta tzn bez klamek....anteny....migaczy bocznych itd...nie kłóćmy się juz....bo temacik "zderzak audi3"zmieniamy na nasze sprawy takze toporek zakopany :-D mozemy robic ze swoimi golfami co tylko chcemy ;-)
Pascal
Members

Postprzez Procent » 24 cze 2009, o 14:37

No!!I to mi się podoba. Jędrzejów. Spota jak zrobimy to myślę że wpadniesz?? Wejdź na SB bo omawiamy to

Mój Goferek
Procent
Members

Postprzez Pascal » 25 cze 2009, o 00:29

Z miłą checia kolego nawet miałem byc na spociku w Sulejowie ale akurat w tym dniu byly Dni Jędrzejowa i moja dziewczyna uparla sie... :-x :-(
Pascal
Members

Poprzednia stronaNastępna strona

- - -

Powrót do Stylizacja