DrSzpila napisał(a):A co myślicie o kołpakach ze spinnerami?
hmm moga byc ale musza byc 13stki haha takie malutkie beda fajnie wygladaly hahaha
Moderator: Moderator
DrSzpila napisał(a):Witam moi drodzy...
Szczerze mówiąc, że mam już dość serii i chcę być oryginalny z tych dwóch powodów chciałbym zrobić ze swojego autka kosmiczne wozidełko takie szerokie, pług, niskie i mam do was prosbę jakie kity z allegro polecacie (chodzi mi o zderzak przedni, tylny i listwy progowe), oczywiście, że jeszcze jakieś światełka a'la lexusy na tył i na przód. I w jakim kontraście przyciemnić szybki, żeby lepiej się komponowało z czerwonym autem dodam, że mam już czerwone neony pod autem.
Czekam na wasze propozycje
O kurna toś Ty poważnie o tym mówił? Bo ja dalej nie jestem przekonany, że chcesz zrobić coś takiego. Jakimś dymem mi tu pachnie.
K@mil napisał(a):
[center]Podkreślam odrazu ze jesli bedą jakies posty wulgaryczne do posiadacza pojazdu oraz jego pomysłu Temat zostanie Zamkniety i zostaną wystawione odpowiednie ostrzeżenia.
Kazdy robi to co mu sie podoba i trzeba to szanować[/center]
kosmiczne wozidełko
takie szerokie, pług, niskie
jakie kity z allegro polecacie
światełka a'la lexusy na tył i na przód
I w jakim kontraście przyciemnić szybki, żeby lepiej się komponowało z czerwonym autem
dodam, że mam już czerwone neony pod autem
Czekam na wasze propozycje
LeszekGT napisał(a):kosmiczne wozidełko
Przełknąłem ślinę w obawie, co będzie dalejtakie szerokie, pług, niskie
...i miałem rację...jakie kity z allegro polecacie
na Allegro dużo kituświatełka a'la lexusy na tył i na przód
Najlepiej a'la peugeot 407, nie żałuj przy tym szpachli i siatkiI w jakim kontraście przyciemnić szybki, żeby lepiej się komponowało z czerwonym autem
Najlepiej pasuje 100% czarny, nie zapomnij przyciemnić też szyby przedniej + naklejka NFS i tribal na mascedodam, że mam już czerwone neony pod autem
Musiałeś TO dodawać? Nie mogłeś tego przemilczeć?Czekam na wasze propozycje
Moja propozycja: zmodyfikuj auto tak, żeby nie poszerzać stereotypów że każdy kierowca golfa 3 to wsiur i burak z silnikiem 1.4, naklejkami TURBO, wlotami na masce, siatex & szpachlex i wydechem z rury kanalizacyjnej. Nie maluj wnętrza na żółto (mój Boże, ludzie tak robią!), nie przyciemniaj szyb, bo ani to limuzyna ani dostawczak.
Neonami nie zrobisz furory na ulicy - ludzie boją się UFO.
A przede wszystkim daruj sobie tą prowokację
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości