Ostrzeżenia przed nieuczciwymi użytkownikami !!!

Tutaj możesz wyrazić swoje opinie i sugestie na temat działania forum.

Moderator: Moderator

Postprzez hanawald » 10 cze 2013, o 18:24

zachowanie nie koleżenskie.takie osoby powinne być wyżucane z forum.nierozumie takich ludzi przeciesz łoczy nas pasja i miłość do mk3
hanawald
Members

Rocznik: 97
Silnik: 1.9 tdi
Paliwo: ON
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez Achtel » 10 cze 2013, o 18:30

Szkoda że nie napisałeś jeszcze, że mówiłem, ze te halogeny są niekompletne ;]

I takie tematy możesz zatrzymać dla siebie..
Ja ci pisałem, że są nie kompletne, bez wiązki.. Ty powiedziałęś "Ok", przelałeś kase, ja dostarczyłem halo i gitara. Ja nie uważam, że to jest moja wina.. :] Kiedyś na allegro był samochód do sprzedania za ileś tam a na avatarze ten samochód był na pocztówce, facet kupił, dostał samochód ? Nie! Tylko pocztówke.. Bo nie doczytał sie że aukcja nie przedstawia samochodu, tylko pocztówke.. Morał zostaw dla siebie i następnym razem przemyśl wszystko 2 razy, doczytaj wszystko 2 razy, przemysl dlaczego cena za halo to 20zł i dopiero kupuj :] Pozdrawiam :]
Achtel
Badacz tematu

Postprzez BartheZz_3 » 10 cze 2013, o 18:39

Wina i PRO100 i Achtela :)
Pro100 bo jednak mógł jakieś dokładne foto zachcieć ;) chociaż moda w balona robić :roll: cóż za spryt :roll:
Achtela bo... no spójrzcie na te halo :lol: nie powiedziałeś, ze sa w stanie "w dupe se wsadź" a ze nie maja wiązki OK, ale "nie maja wiązki" to co innego niż "nie maja wiązki i polowy tylnej części" :P
Poza tym uszy oberwane ale to właściwie mały szczegół :)
I najlepsze jest to!!
Pro100 napisał(a):Kilka dni po zakupie, zrobieniu przelewu i pytaniach o wysyłkę okazało się że wysłał je komuś innemu!! Ale powiadomił mnie, że ma jeszcze jeden komplet w równie dobrym stanie "że tak właściwie to na tym straci ale chce być uczciwy"

Padlem :roll: nie wstajem :roll:
R.I.P Mystic B. [*]
BartheZz_3
Members

Rocznik: 95
Silnik: 1Z
Paliwo: ON
Nadwozie: kombi

Postprzez Paweu » 10 cze 2013, o 18:42

chomik napisał(a):jedno mi sie cisnie na myśl .... jacy ludzie ... takie forum

No to też... Ale...

Pro100, to w ciemno kupowałeś te halo? Bez żadnych fot przedstawiających rzeczywisty stan przedmiotu?

Achtel napisał(a):Ja ci pisałem, że są nie kompletne, bez wiązki..

Litości... Jest zasadnicza różnica między sformułowaniem.. "niekompletne" a "rozj****e" - bo inaczej się tego nazwać nie da.

Achtel napisał(a):Kiedyś na allegro był samochód do sprzedania za ileś tam a na avatarze ten samochód był na pocztówce, facet kupił, dostał samochód ? Nie!

To nie allegro. Także wiesz... A i porównanie obu sytuacji kiepskie.

Niby 2 dyszki ale bądźmy w porządku wobec siebie nawzajem. :-|

chomik napisał(a):Albo coś z tym zrobimy ( jako administracja ) albo takich sytuacji bedzie zapewne wiecej ...

True.
Paweu
Members

Rocznik: 1111
Silnik: 0.8
Paliwo: CNG
Nadwozie: cabrio

Postprzez Achtel » 10 cze 2013, o 18:47

BartheZz_3 napisał(a):Pro100 bo jednak mógł jakieś dokładne foto zachcieć chociaż moda w balona robić cóż za spryt

Specjalnie tego nie zrobiłem...

BartheZz_3 napisał(a):Achtela bo... no spójrzcie na te halo nie powiedziałeś, ze sa w stanie "w dupe se wsadź" a ze nie maja wiązki OK, ale "nie maja wiązki" to co innego niż "nie maja wiązki i polowy tylnej części"
Poza tym uszy oberwane ale to właściwie mały szczegół

Powiedziałem, ze są nie kompletne, więc chyba mógł zapytać, że nie kompletne czyli co... Ja jak kupuje jakieś części to sie dokładnie o wszystkop pytam, zeby nie wyrzucać hajsu w błoto, a apn PRO100 widze, ze halo za 2 dyszki i myśli sobie, że sprzedający jakis frajer i za grosze sprzedaje... W tych czasach nie ma tak.. Jak to sie mówi "REKLAMA, DŹWIGNIĄ HANDLU" :)

BartheZz_3 napisał(a):Wina i PRO100 i Achtela

Według mnie tylko i wyłącznie PRO100.
Ostatnio edytowano 10 cze 2013, o 18:55 przez Achtel, łącznie edytowano 1 raz
Achtel
Badacz tematu

Postprzez Pro100 » 10 cze 2013, o 18:49

"Kolega" pisał że nie ma czym zrobić zdjęcia więc się pytałem tak jak piszesz niekompletne to nie... Pytałem więc o stan i powiedział że jest okey z reszta wszystko mam na pw.

Na szczęście jest to śmieszna kwota, od której nie zbiednieje ale jeśli dla kogoś jest to tak dużo żeby robić kogoś w konia i wystawiać sobie taką opinię to już inna bajka.

Achtel pisałem ci o adres bo chciałem mieć potwierdzenie twojego adresu (który i tak odczytałem z paczki) jednak olałeś sprawę ja chciałem odesłać towar niezgodny z opisem a ty się wypiąłeś (_|_) tak więc pozdrawiam Ciebie serdecznie i rób interesy na innym forum bo chyba tu już jesteś spalony.
Pro100
VIP

Rocznik: 93
Silnik: R32
Paliwo: PB

Postprzez linka » 10 cze 2013, o 18:57

Paweu_mk3 napisał(a):
Pro100, to w ciemno kupowałeś te halo? Bez żadnych fot przedstawiających rzeczywisty stan przedmiotu?

Niektórzy wierzą jeszcze w ludzi i skoro kilkukrotnie powtarzał że halogeny są w porządku, całe, jedynie bez wiązki, to Pro100 zdecydował się na zakup. Jak widać, znajdą się cwaniaki, którzy nawet za głupie 20 zł nie potrafią się zachować w sposób cywilizowany...

Achtel napisał(a):
Specjalnie tego nie zrobiłem...

Po co głupio gadasz że nie zrobiłeś tego specjalnie, że niby nie wiedziałeś co wkładasz? a może liczyłeś że trafisz na jakiego frajera??

Ale co się dziwić jak masz nawet problemy z wysyłaniem paczki....

Idź lepiej na onet
Ostatnio edytowano 10 cze 2013, o 19:02 przez linka, łącznie edytowano 1 raz
linka
Czytacz

Postprzez Achtel » 10 cze 2013, o 18:58

Pro100 napisał(a):Na szczęście jest to śmieszna kwota, od której nie zbiednieje ale jeśli dla kogoś jest to tak dużo żeby robić kogoś w konia i wystawiać sobie taką opinię to już inna bajka.

Już napisałem, ze nie zrobiłem tego celowo... Z resztą w ciemno sie nie robi zakupów. A jak bym chciał kogoś oszukać to bym nie zrobił tego w internecie gdzie można wszystko sprawdzić i z czego zyskam 20zł... Pomyśl..

Również pozdrawiam :]

I jeszcze jedno.. Problem z wysłaniem paczki miałem dlatego, ponieważ pisało do mnie duzo osób z forum w sprawie innych części i spisywałem sobie na kartce gdzie co i jak i poprostu źle spisałem i mi sie pomyliło.. Chyba każdy może sie pomylić.. :]
Ostatnio edytowano 10 cze 2013, o 19:02 przez Achtel, łącznie edytowano 1 raz
Achtel
Badacz tematu

Postprzez Pro100 » 10 cze 2013, o 19:01

Obrazek

Masz coś jeszcze do powiedzenia?
Pro100
VIP

Rocznik: 93
Silnik: R32

Postprzez Achtel » 10 cze 2013, o 19:07

Pro100 napisał(a):

Masz coś jeszcze do powiedzenia?

No mam :) Napisałem, że "działać, działają, bo co mogłby sie w nich zepsuć" To już powinieneś skumać ocb... Bo czemu mogłyby nie działaś, skoro to same oprawki.. :wstyd: Prawde napisałem, a Ty powinieneś pomysleć..

Jesli tak bardzo chcesz i pragniesz tego bezgranicznie to wyślij mi je za pobraniem i Ci oddam kase... Będe chociaż honorowy... Bo "niektórym" wstyd sie przyznać, ze zrobił zakupy w ciemno i ze to jego wina, bo nie dopytał o wszystko. :)
Achtel
Badacz tematu

Postprzez chomik » 10 cze 2013, o 19:07

Achtel uważasz , że wszystko jest ok z twojej strony ?? TO w twojej kwesti jest powiedzieć , ze halo są w opłakanym stanie itd .... Jeżeli ktoś pyta czy wszystko jest z nimi ok to ty powinieneś powiedzieć .
Ostatnio edytowano 10 cze 2013, o 19:14 przez chomik, łącznie edytowano 1 raz
chomik
Fanatyk

Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez linka » 10 cze 2013, o 19:08

Achtel napisał(a):Już napisałem, ze nie zrobiłem tego celowo... Z resztą w ciemno sie nie robi zakupów. A jak bym chciał kogoś oszukać to bym nie zrobił tego w internecie gdzie można wszystko sprawdzić i z czego zyskam 20zł... Pomyśl..

Nadal nie rozumiem, powiedz może, że nie wiesz co wysyłałeś, jak możesz gadać że nie zrobięłs tego celowo, jak wpakowałeś jakiś badziew do paczki?????

Achtel napisał(a):I jeszcze jedno.. Problem z wysłaniem paczki miałem dlatego, ponieważ pisało do mnie duzo osób z forum w sprawie innych części i spisywałem sobie na kartce gdzie co i jak i poprostu źle spisałem i mi sie pomyliło.. Chyba każdy może sie pomylić.. :]

Jak widać masz większe problemy, skoro nie potrafisz odnotować tego, że halogeny już SPRZEDAŁEŚ! i gadasz kolejnej osobie że są na sprzedaż, konta tez nie potrafisz sprawdzić??

Z reszta ten print srceen do końca cie pogrążył...

[ Dodano: 2013-06-10, 18:10 ]
"tylko trzeba dokupić po prostu wiązkę" Od kiedy to sama wiązka z ramką działa???
linka
Czytacz

Poprzednia stronaNastępna strona

- - -

Powrót do Sugestie i uwagi