Moderator: Moderator
Pro100 napisał(a):Kilka dni po zakupie, zrobieniu przelewu i pytaniach o wysyłkę okazało się że wysłał je komuś innemu!! Ale powiadomił mnie, że ma jeszcze jeden komplet w równie dobrym stanie "że tak właściwie to na tym straci ale chce być uczciwy"
chomik napisał(a):jedno mi sie cisnie na myśl .... jacy ludzie ... takie forum
Achtel napisał(a):Ja ci pisałem, że są nie kompletne, bez wiązki..
Achtel napisał(a):Kiedyś na allegro był samochód do sprzedania za ileś tam a na avatarze ten samochód był na pocztówce, facet kupił, dostał samochód ? Nie!
chomik napisał(a):Albo coś z tym zrobimy ( jako administracja ) albo takich sytuacji bedzie zapewne wiecej ...
BartheZz_3 napisał(a):Pro100 bo jednak mógł jakieś dokładne foto zachcieć chociaż moda w balona robić cóż za spryt
BartheZz_3 napisał(a):Achtela bo... no spójrzcie na te halo nie powiedziałeś, ze sa w stanie "w dupe se wsadź" a ze nie maja wiązki OK, ale "nie maja wiązki" to co innego niż "nie maja wiązki i polowy tylnej części"
Poza tym uszy oberwane ale to właściwie mały szczegół
BartheZz_3 napisał(a):Wina i PRO100 i Achtela
Paweu_mk3 napisał(a):
Pro100, to w ciemno kupowałeś te halo? Bez żadnych fot przedstawiających rzeczywisty stan przedmiotu?
Achtel napisał(a):
Specjalnie tego nie zrobiłem...
Pro100 napisał(a):Na szczęście jest to śmieszna kwota, od której nie zbiednieje ale jeśli dla kogoś jest to tak dużo żeby robić kogoś w konia i wystawiać sobie taką opinię to już inna bajka.
Pro100 napisał(a):
Masz coś jeszcze do powiedzenia?
Achtel napisał(a):Już napisałem, ze nie zrobiłem tego celowo... Z resztą w ciemno sie nie robi zakupów. A jak bym chciał kogoś oszukać to bym nie zrobił tego w internecie gdzie można wszystko sprawdzić i z czego zyskam 20zł... Pomyśl..
Achtel napisał(a):I jeszcze jedno.. Problem z wysłaniem paczki miałem dlatego, ponieważ pisało do mnie duzo osób z forum w sprawie innych części i spisywałem sobie na kartce gdzie co i jak i poprostu źle spisałem i mi sie pomyliło.. Chyba każdy może sie pomylić..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość