Powiem Ci, że jak paczka wróciła to też byłem w szoku. Tak samo dużo gadaliśmy i na pw i gg i miałem takie same odczucia. No ale teraz wolę przestrzec co by nikt się nie naciął tak jak ja.
A jakie bo nawet nie wiem.
Myślałem, że może po prostu gdzieś wyjechał ale z tego co widzę to codziennie bywa na forum, więc najzwyczajniej leci w ... kulki.
Kolega haem1 sprzedawał mi swego czasu radyjko, bardzo fajnie poszła transakcja, szybka wysyłka, byłem zadowolony, pogadaj z nim i poproś o zwrot, może coś mu się rozmyśliło.
dlatego ja z zasady nigdy nie wysyłam za pobraniem, chce ktoś kupić robi przelew jak sie boi to wystawiam auckje na allegro jak mu nie pasuje to nie sprzedaje. proste
Też tak bym tak zrobił jak Ty noname_conek, ale wydał się spoko więc mówię co tam. Potem nawet dopytywał czy już wysłałem. A teraz cisza. Ni na pw ni na gg nie odpowiada. Ale to już nie pierwszy przypadek u nas na forum tego typu i wiem, że nic to nie zmieni ale ja osobiście bym się wstydził za takie zachowanie i mam nadzieję, że haem1 też będzie.