Chciał bym napisać o transakcji z użytkownikiem Ślepy . Zakupiłem u niego silniczek krokowy , facet wydawał się bardzo w porządku , fajnie się z nim gadało , nie kupiłem drogo . Paczka przyszła za pobraniem wszystko fajnie , ładnie zapakowane. Po otwarciu pierwsze co się rzuciło w oczy to to , że silniczek był klejony.... przez cały plastik. Oczywiście od razu zadzwoniłem jednak on się upierał , że jest sprawny. Po zamontowaniu go w samochodzie , zapłonu oraz lambdy , samochód chodził idealnie , mechanik pojechał nim na test a auto spadało z obrotów.... podłączył pod komputer oczywiście wywaliło Krokowca... Przez chwilę myśleliśmy , że coś innego się stało ale gdy przywieźliśmy ze stacji demontażu pożyczony egzemplarz auto odżyło , chodzi równo prawidłowo nie ma skoków spadków nic.
Piszę , żebyście uważali na niego. Ja nie mam do niego pretensji , mógł nie wiedzieć , że jest uszkodzony , dałem 50 zł to nie dużo ale jednak coś... on zamiast zaproponować nawet zwrot połowy poniesionych kosztów po prostu się nie odzywa
Nie polecam.