przez usio86 » 11 gru 2013, o 22:44
Witam
Uwaga na użytkownika nolan22 kupiłem od niego klimatronik do golfa III 10pazdziernika , 18dostałem paczke nie doszła kompletna brakowało panelu,instalacji itp.. wiec dalem mu czas by to ogarną ... w miedzy czasie zamówiłem u niego listwy maskujace na progi i grill gti z znaczkiem dnia 31 pazdziernika .. od tamtej pory paczki nie dostałem niby wysłał poczta 1szy raz o dziwo niby paczka mu wróciła ,oczywiscie wyszło to po moich interwencjach wiec niby wysłał paczke kurierem przez kumpla bo wysyłał tez cos komuś ,no i miną zas tydzien i nic cały czas chciałem num przesylki to twierdzi ze kumpel przepadł i nie ma paczki ani numeru paczki ,powiedział ze to załatwi idzie zas drugi tydzień, pisałem co z paczka bo juz mamy 11 grudnia i nie raczy nawet sie odezwać wiec zgłaszam go tu i na policję też zostało dziś złożone doniesienie ... nie stety ale w sumie 850zł piechota nie chodzi . Bo pan nolan22 nie wysyła paczek za pobraniem ! wiec odradzam jakich kolwiek zakupów u tego użytkownika . pozdrawiam