papi90 napisał(a):Spoko ja osobiście nic od niego nie kupie i moim znajomym też będę odradzał
To już Twoja decyzja, a ja ją popieram I też nie zamierzam czegokolwiek od niego kupować
Moderator: Moderator
papi90 napisał(a):Spoko ja osobiście nic od niego nie kupie i moim znajomym też będę odradzał
haem1 napisał(a):To nie kupujcie
czaro napisał(a):Teraz dopiero przeczytałem za co nasz gigant sprzedaży haem1, dostał worna od moda i powiem Ci kolego haem1 tyle, ciesz się że mam do Ciebie tak daleko bo w przeciwnym wypadku odwiedziłbym Cię z chęcią i zobaczył czy prosto w oczy też użył byś takich słów. Ale może kiedyś się jeszcze spotkamy...
haem1 napisał(a):kupywać
Lobus napisał(a):Sorry za ot, ale to jest żałosne, że ludzie potrafią za kilkadziesiąt a czasem i mniej złotych stracić szacunek i dobre zdanie o sobie, a co zyskują? Wrogów? Brak szacunku? Nie rozumiem takiego zachowania, piszę ogólnie ale Tobie haem1, też się dziwię..
EOT
haem1 napisał(a):Mi szkoda by było w ogóle rozmawiać z ludźmi żeby robić ich na kilka PLN. Jeżeli kraść to miliony, a nie jakieś grosze. Ja już się wytłumaczyłem. Wszystkie osoby robiące ze mną interesy były zadowolone, a że wyszło tak, a nie inaczej to nie moja wina. Ja już się wytłumaczyłem z tego .
GOLF III 1.8GT napisał(a):afer cd nastąpił
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość