jestem z woj lubelskiego i chciałbym podnieśc troszkę moc w moim 1Z jaki to koszt?? o ile zwiększy mi się moc?? gdzie jak to można dobrze i w miare tanio zrobić??
1500zł, najlepiej szukaj u rogala w wawie... a jak nie to jakieś v-techy czy inne.
Moje mk3 “go to work, send your kids to school follow fashion, act normal walk on the pavements, watch T.V. save for your old age, obey the law Repeat after me: I am free”
Dolacz sie do jakiejs grupy osob, ktore chca sie chipowac w konkretnej firmie. Co jakis czas powstaje kilka takich, wiec mozesz wybrac firme. Cena ~1000zl
VW Vento 1.9TDI 1Z ++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj! Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Bradley, racja całkiem zapomniałem o grupowym chip-tuningu
Moje mk3 “go to work, send your kids to school follow fashion, act normal walk on the pavements, watch T.V. save for your old age, obey the law Repeat after me: I am free”
e2 napisał(a):1500zł, najlepiej szukaj u rogala w wawie... a jak nie to jakieś v-techy czy inne.
v-tech za dobre opini nie ma akurat
Rogal w Warszawie na mineralnej(dobra cena i naperwno będziesz zadowolony) i droższy Diagrtronik w Jankach(zaraz niedaleko rogala mają siedzibe ale są drodzy) i masters tuning
Pruszkowiak napisał(a):v-tech za dobre opini nie ma akurat
to wiem, ale do naszych silników nie ma problemu bo ładują gotowce, trzeba tylko dobrze sprawdzić silnik przed.