tylko że jak dobrze wszyscy wiemy napala się każdy a jak na razie nikt nie zrealizował jakże cudownego pomysłu uturbienia czegokolwiek
ale pożyjemy zobaczymy, ja koledze życzę jak najlepiej i pierwszy klepie prawy jak się uda to poskładać do kupy
Moderator: Moderator
Opik napisał(a):tylko że jak dobrze wszyscy wiemy napala się każdy a jak na razie nikt nie zrealizował jakże cudownego pomysłu uturbienia czegokolwiek
ale pożyjemy zobaczymy, ja koledze życzę jak najlepiej i pierwszy klepie prawy jak się uda to poskładać do kupy
Grzesiek2507 napisał(a):Opik napisał(a):tylko że jak dobrze wszyscy wiemy napala się każdy a jak na razie nikt nie zrealizował jakże cudownego pomysłu uturbienia czegokolwiek
ej no nie mow, bo cudowny pomysl uturbienia vałera jest zrealizowany u nas na forum
Grzesiek2507 napisał(a):ej no nie mow, bo cudowny pomysl uturbienia vałera jest zrealizowany u nas na forum
Opik napisał(a):no tak, ale tamten kolega nie zadawał pytań typu "jak uturbić", "ile mocy za 2000zł" itp, tylko zajebiście ogarnia temat, kupił co potrzeba, zaszył się na długie wieczory w warsztacie i wyszedł do nas z efektem robiąc ogólne WOW. Także to trochę inna sprawa, bo on raczej zdawał sobie sprawę ile to będzie kosztować kasy i roboty
Paweu_mk3 napisał(a):Grzesiek2507 napisał(a):ej no nie mow, bo cudowny pomysl uturbienia vałera jest zrealizowany u nas na forumOpik napisał(a):no tak, ale tamten kolega nie zadawał pytań typu "jak uturbić", "ile mocy za 2000zł" itp, tylko zajebiście ogarnia temat, kupił co potrzeba, zaszył się na długie wieczory w warsztacie i wyszedł do nas z efektem robiąc ogólne WOW. Także to trochę inna sprawa, bo on raczej zdawał sobie sprawę ile to będzie kosztować kasy i roboty
Ta... tyle że jak już miał o coś pytać to nie robił tego tutaj bo tu nie ma z kim o takich rzeczach pogadać ponieważ wiedział że dostałby odpowiedzi podobne do tych co kolega bielsko21 . Taka prawda...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości