Moderator: Moderator
shrek8989 napisał(a):Ale z tego co ja slyszlaem to ponoc jest dobrze wstawic chipa tak aby podkrecil mi moc do 130km zalozyl sportowy filtr pwiietrza , sportowe swiece, kolektor, wieksza turbine, wtryski o wieszkej srednicy , wydajniejsza pompe wtedy uzyskam ok 180-190km, Ale koszt takiej przerobki to granice 7000-9000zł. Wlasnie dzwonilem przed chwoila i powiedziano mi ,ze moga moja 110-tke podkrecic do 148km jezeli samochd jest zadbany (tzn nie dostawal po dupie)Vtech w Szczecinie chca za to 1500zł. Co o tym mysliscie??
no_name napisał(a):z tego co piszesz na forum widze, ze znasz Mumka wiec Siwego pewnie tez podejdz ladnie do niego pogadaj on ma srebrny gofer 110km obecnie 140km bardzo ladnie chodzi
pozdrawiam
no_name napisał(a):SotoM, no to jezeli jestes bylym wlascicielem czarnego gofra co mial mumek to ja bylem z mumkiem jak go od Ciebie bral zielona Prelude.
z co do gofra to bajka pieknie idzie tylko kopci jak da w palnik
ja doskonale rozumiem chec duzej mocy autka, ale zmienilem mocniejsze na slabsze i tez daje rade
shrek8989 napisał(a):nie... Ja wczesniej mialem golfa III granatowego (to ten co mam go w avatarze), teraz mam IV... wiec musiales mnie z kims pomylic
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości