I tak wynik zacny. Zapewne zupełnie inaczej się teraz jeździ. Gratuluję. Trzymam kciuki.
Wydaje mi się, że lepszym rozwiązaniem byłyby 216. I tu by było na pewno 130 PS
Moderator: Moderator
brzesiu napisał(a):Nie wiem Strzelam ze Autko przyjechało na jakiś 14 z niskim laczem
sagon napisał(a):Inny,to golf 3 kombi afn na 11/216 wyszedł na prawie 200/400,przy wadze 1600kg .
strus napisał(a):Wszechwiedzacy sajgon jest i tu,
strus napisał(a): Zaraz pewnie zacznie wyliczac bledy dla hamowni dla poszczegolnych wykresow jak juz to kiedys robil
strus napisał(a):parówo
strus napisał(a):+ kierowca 120
sagon napisał(a):No chyba,że miałbyś taką pompę,jak moja,wtedy robisz te 200 na 216tkach bez najmniejszego pierdnięcia.Ale takiej nie masz i miał nie będziesz.
sagon napisał(a):Mając max 185 koni,bo tyle masz,nie ma nic dziwnego w tym,że robisz wszystkie te auta.
sagon napisał(a): popierając to dowodami
strus napisał(a):sagon napisał(a):No chyba,że miałbyś taką pompę,jak moja,wtedy robisz te 200 na 216tkach bez najmniejszego pierdnięcia.Ale takiej nie masz i miał nie będziesz.
Haha to teraz mnie rozbawiles na caly tydzien Tak jak tym ze swoimi marnymi 179nm nie mam co podchodzic do TeDeIkow co maja 2x tyle W zyciu widziales kiedys porownania 4live tzn wyscigi 2ch samochodow czy Ty widzisz osiagi auta po wykresie?sagon napisał(a):Mając max 185 koni,bo tyle masz,nie ma nic dziwnego w tym,że robisz wszystkie te auta.
chyba juz Ci sie cos pomieszalo w bani. Ja 185km w Lanosie jak wyszlo 152? Nie doliczylem straty na kolach czy niewiesz komu odpisujeszsagon napisał(a): popierając to dowodami
Gdzie te dowody bo ja widze tylko teorie nie majace nic wspolnego z rzeczywistoscia.
Tu sa moje dowody:
i np. dla porownania
Jak to sie wogole dzieje ze juz na ktoryms forum poruszasz temat 200koni w Golfie na 11/216? Czemu to Cie tak boli? A4, Passat, Golf, Golf3 a niedlugo pewnie forum-mlodego-kombajnisty, sam_naprawiam_ursus czy czemuniejedzie.pl bedzie mozna czytac Twoje posty o hamowni i wynikach. Jedz sam na kilka roznych hamowni, porownaj wyniki, napisz artykul do GT lub jakiegos magazynu a nie piszesz na kazdym mozliwym forum jakies brednie i swoje wywody o tym ze jako jedyna osoba w PL poznales tajniki przerabiania pompki zeby zrobic 200km na 216kach. Tylko ze my mamy wykresy z dwoch niezaleznych hamowni, a Ty masz 230ki i jak narazie wykres na nedzne 180kilka konikow na mega pompie ktora podaje nieograniczone ilosci paliwa
krzysiek1606 napisał(a):także sagon miszczu wirtualnego tuningu wracaj tam skąd wypłynołeś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości