Bardzo prosze o pomoc. Problem jest w tym że robie to pierwszy raz sam zakupiłem turbo (TD06SL2-20G-10CM² TURBOCHARGER WITH T3 FLANGE) do golfa 2.0 i chciałbym prosić was o podpowiedzi co musze jeszcze miec by założyć te turbo do glofa z góry bardzo dziękuje pozdrawiam
Odpręży silnik musisz i założyć grubsze uszczelki. Następnie doprowadzić olej do turbo i odprowadzanie oleju z niej. Podpięcie tego wszystkiego zajmie dużo czasu i troszke Cię szarpnie na portfelu. No i na koniec trzeba będzie zrobić strojenie motoru żeby to miało ręce i nogi.
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
Sebastian233, na pewno taniej i to o 100000000000% w przeciwieństwie do Turbo Ale w dzisiejszych czasach ciężko o zdrowego VR6... mimo wszystko kupic silnik,wyremontowac go i zrobic swapa taniej Cię wyniesie niż uturbianie tego co masz
I customowy kolektor wydechowy.
Lepiej byloby kupic supercharger`a wtedy turbina napedzana jest paskiem, a nie spalinami. I reszta ta sama, wtryski, soft, ic, grubsza UPG, , blablabla
VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj! Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
ze sie tak podepne do tematu ile i gdzie mozna zrobic strojenie silnika.a dokładnie mi chodzi to bova bo fajnie spuszcza powietrze z turbo.ustawic dmuchawe na 0,3bar i smigac bez zakłówania itp.mozna tak????