Moderator: Moderator
Jak często auto jest użytkowane?Codziennie,czy raz na jakiś czas?carrie86 napisał(a):Od jakiegoś czasu zauważyłam że mój golf na rozgrzanym silniku (najczęściej w mieście, lub na postoju) bardzo dymi na biało i w tym momencie włączy się wentylator. Temperatura silnika 90. Dlaczego się tak dzieje?
carrie86 napisał(a):Od jakiegoś czasu zauważyłam że mój golf na rozgrzanym silniku (najczęściej w mieście, lub na postoju) bardzo dymi na biało i w tym momencie włączy się wentylator. Temperatura silnika 90. Dlaczego się tak dzieje?
carrie86 napisał(a):Czy ktoś może koleżance powiedzieć co to UPG ?
a jak tą pewność uzyskać?Gesiu_15 napisał(a):Musisz być na 100 % pewna że to UPG żeby bez sensu nie zdejmować głowicy .
Ja jak robiłem nie dawno,to wszystkie uszczelki,płyn,olej,filtry,planowanie,całe uszczelnienie silnika,rozrząd z pompą wody plus robocizna 850 zł.carrie86 napisał(a):a czy ktoś może powiedzieć jaki przybliżony koszt naprawy?
Jedź niech ci mechanik sprawdzi kompresję,to może dużo wyjaśnić.carrie86 napisał(a):a jak tą pewność uzyskać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości