Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
Biegi wentylatora łatwo sprawdzisz. Zdejmij wtyczkę z czujnika znajdującego się w chłodnicy, jest ona na 3 piny. Jak zmostkujesz w niej którekolwiek piny odnajdziesz 2 biegi wentylatora, będzie on chodził szybciej i wolniej w zależności które piny zmostkujesz.
Kolego wymien najpierw czujnik koszt 3 zł sciagasz stary zakladasz nowy, mialam to samo co ty identycznie wymienilam termostat nameczylam sie zeby sie tam dostac a okazalo sie ze byl dobry felerny byl czujnik zacznij od malutkich latwych tanich rzeczy
witam koledzy podepnę sie pod temat tyle że u mnie temperatura nie rośnie dochodzi do 35-40 stopni i ani rusz dalej wymieniłem chłodnicę czujnik temp.termostat płyn nowy zalałem i dalej mam to samo uszczelka pod głowicą cała przynajmniej nie poci się wentylator się włącza jak dłużej postoję bez ruchu myślałem o podjechaniu na serwis VW i podpiąć pod kompa może będą wiedzieli co jest nie tak co sądzicie o tym?
raczej całe zegary chociaż możesz pogrzebać w samym wskaźniku temp. podpiecie kompa w serwisie to chyba najgorszy wybór, ciekawe ile za to zapłacisz, lepiej kup kabel na alledrogo
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.