Moderator: Moderator
pablomed napisał(a):I pamiętaj będzisz zmieniał je bez końca zanim trafisz na dobry, o ile nie kupisz oryginału w ASO (Behr)
PabloSBT napisał(a):a wiecie mniej więcej ile kosztuje termostat z ASObo skoro zamienniki są takie lipne to oryginał będe musiał kupić
PabloSBT napisał(a):kupiłem termostat WAHLER za 42zł z uszczelkami, wymieniłem go i odrazu jest lepiej samochód łapie po kilku km 80 stopni i trzyma ale dlaczego nie ma 90 stopni przy jeździe ;|? jak chwile postoi samochód to łapie 90 stopni przy 95 sie włącza wentylator
PabloSBT napisał(a):kupiłem termostat WAHLER za 42zł z uszczelkami, wymieniłem go i odrazu jest lepiej samochód łapie po kilku km 80 stopni i trzyma ale dlaczego nie ma 90 stopni przy jeździe ;|
Pascal napisał(a):PabloSBT napisał(a):kupiłem termostat WAHLER za 42zł z uszczelkami, wymieniłem go i odrazu jest lepiej samochód łapie po kilku km 80 stopni i trzyma ale dlaczego nie ma 90 stopni przy jeździe ;|? jak chwile postoi samochód to łapie 90 stopni przy 95 sie włącza wentylator
Wszystko jest ok tak ma być.Tylko przy postoju wentylator się załącza![]()
90 stopni nie wskazuje Ci cały czas?Mogą to być przekłamanie licznika zależy jaki masz licznik jeśli jest firmy VDO odpowiedź już znasz
krisss.79 napisał(a):PabloSBT napisał(a):kupiłem termostat WAHLER za 42zł z uszczelkami, wymieniłem go i odrazu jest lepiej samochód łapie po kilku km 80 stopni i trzyma ale dlaczego nie ma 90 stopni przy jeździe ;|
Umnie jest tak samo,i nie uwazam ze to jest normalne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości