Moderator: Moderator
pablomed napisał(a):I pamiętaj będzisz zmieniał je bez końca zanim trafisz na dobry, o ile nie kupisz oryginału w ASO (Behr)
PabloSBT napisał(a):a wiecie mniej więcej ile kosztuje termostat z ASO bo skoro zamienniki są takie lipne to oryginał będe musiał kupić
PabloSBT napisał(a):kupiłem termostat WAHLER za 42zł z uszczelkami, wymieniłem go i odrazu jest lepiej samochód łapie po kilku km 80 stopni i trzyma ale dlaczego nie ma 90 stopni przy jeździe ;|? jak chwile postoi samochód to łapie 90 stopni przy 95 sie włącza wentylator
PabloSBT napisał(a):kupiłem termostat WAHLER za 42zł z uszczelkami, wymieniłem go i odrazu jest lepiej samochód łapie po kilku km 80 stopni i trzyma ale dlaczego nie ma 90 stopni przy jeździe ;|
Pascal napisał(a):PabloSBT napisał(a):kupiłem termostat WAHLER za 42zł z uszczelkami, wymieniłem go i odrazu jest lepiej samochód łapie po kilku km 80 stopni i trzyma ale dlaczego nie ma 90 stopni przy jeździe ;|? jak chwile postoi samochód to łapie 90 stopni przy 95 sie włącza wentylator
Wszystko jest ok tak ma być.Tylko przy postoju wentylator się załącza
90 stopni nie wskazuje Ci cały czas?Mogą to być przekłamanie licznika zależy jaki masz licznik jeśli jest firmy VDO odpowiedź już znasz
krisss.79 napisał(a):PabloSBT napisał(a):kupiłem termostat WAHLER za 42zł z uszczelkami, wymieniłem go i odrazu jest lepiej samochód łapie po kilku km 80 stopni i trzyma ale dlaczego nie ma 90 stopni przy jeździe ;|
Umnie jest tak samo,i nie uwazam ze to jest normalne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości