no mi po odpaleniu cieknie i to Ciurkiem heh, a w komplecie jest chyba oring czy tam uszczelka, może podjadę do znajomego w wolnej chwili bo ma ogrzewanny garaż, mój nie jest ogrzewnanny a w nocy było u mnie -20
[ Dodano: 2010-01-14, 10:46 ] jak te kleszczę dokładnie wygladają
termostat sie znajduje w obudowie pompy wody - jesli auto posiada wspomaganie kiery. to trzeba odsunać pompe wspomy odkrecając jej mocowania jak i łapę do której jest ona przymocowana dopiero masz dostep do krućca pod którym znajduje sie termostat.
witam dzisiaj jadac w trase silnik rozgrzał mi sie do 90c po jakimś czasie wskazówka zaczeła szaleć raz 100 potm 110 pozniej 95 wyłączyłem silnik i od razu go włączyłem i temp. wróciła do normy czyli do 90 po przejechaniu 30km znowu zaczeła szaleć co to może być czyżby termostat sie zacinał? czy coś innego
szczeże powiem nie wiem czy w czasie jazdy mi sie załączył na postoju stałem z 10 min i temp. mi stała na 90c a wentylator nie chodził węę od chłodnicy były ciepłe
no to jeśli oba węże były gorące to wina pewnie stoi po stornie czujnika temperatury poczekaj jeszcze aż się ktoś inny wypowie A jak byś już kupował ten czujnik to tylko markowy bo tanie zamienniki źle pokazują temp i nie załączają wentylatora
moze to byc czujnik , ja mialem toche inczej z wezami jeden cieplu drugi nie , wymienilem termostat i git a w tym przypadku moze byc jw.no to jeśli oba węże były gorące to wina pewnie stoi po stornie czujnika temperatury poczekaj jeszcze aż się ktoś inny wypowie