Moderator: Moderator
K@mil napisał(a):Takich malych odchyleń na zegarze nie zauważysz ... 84... 90.. wiec wszystko jest ok
Padre napisał(a):Rozumiem, dzięki za info. Dobrze , ale odpuśćmy sobie na razie licznik sam w sobie, chodzi o wskazania temperatury w VAGu. Czy są poprawne ;>
PabloSBT napisał(a):Padre napisał(a):Rozumiem, dzięki za info. Dobrze , ale odpuśćmy sobie na razie licznik sam w sobie, chodzi o wskazania temperatury w VAGu. Czy są poprawne ;>
liczniki takich małych wahań temperatury nie widzą a ponad to licznik podaje osobno temp na licznik i osobno do komputera
Padre napisał(a):PabloSBT napisał(a):Padre napisał(a):Rozumiem, dzięki za info. Dobrze , ale odpuśćmy sobie na razie licznik sam w sobie, chodzi o wskazania temperatury w VAGu. Czy są poprawne ;>
liczniki takich małych wahań temperatury nie widzą a ponad to licznik podaje osobno temp na licznik i osobno do komputera
Nie do końca o to mi chodzi, ale dzięki za zainteresowanie:). Rozumiem, to jest całkiem logiczne, że nie pokazuje. Po prostu chciałbym wiedzieć czy to normalne, że w VAGu pokazuje w trasie np 82 stopnie (wiem ,że na chłodnicę wieje wiatr itp), ale wszyscy jednogłośnie twierdzą w poprzednio przeczytanych przeze mnie postach/tematach , że silnik powinien mieć stale temperaturę w granicach 85-90 stopni i nie mówię tu wskazaniach na blacie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości