Nie ... Bedziesz musiał podpiąc pod vaga i ustawic na swój
A w naszych trójeczkach bez specjalnego interfejsu, tylko typowym pod np. VAG 311. da radę?
A jeśli tak - to jak?
Moderator: Moderator
jasne że da rade ale poszukaj w necie bo za to można iść siedziećZico63 napisał(a):Drpiorko napisał:,Nie ... Bedziesz musiał podpiąc pod vaga i ustawic na swój
A w naszych trójeczkach bez specjalnego interfejsu, tylko typowym pod np. VAG 311. da radę?
A jeśli tak - to jak?
elemm1 napisał(a):W moim Golfiaku też jakby póżno załącza się wentylator
elemm1 napisał(a):mam drobny wyciek płynu przy bloku silnika(jest tam uszczelka?)
jest tam napewno oring w tym króćcu bo wymieniałem tą część zdejmujesz wąż odkręcasz 2 śrubki wymieniasz i po sprawie pamiętam że jeszcze mósiałem coś polużnić chyba tą metalową rurkie bo mi coś tam przeszkadzało ale robory jest na 15min a kosz 12 zł pozdrawiammani51 napisał(a):elemm1 napisał(a):W moim Golfiaku też jakby póżno załącza się wentylator
a przy jakiej się załącza?elemm1 napisał(a):mam drobny wyciek płynu przy bloku silnika(jest tam uszczelka?)
płyn wycieka spod jakiegoś króćca? Jeśli tak to zapewniam Cię ze jest tam uszczelka (najprawdopodobniej oring)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości