witam mam identyczny problem.. może ktos rozwinąć temat.. jak sprawdzić tą popmę czy jest ok? bo nie chce kupować drugiej jeżeli ta jest ok.. u mnie problem pojawił się z dnia na dzień tzn aut stało dwa dni bo miałem inną usterkę nie zwiazaną z hamulcami.. a jak wyjechalem po 2 dniach to od razu mi twardniał ten hamulec.. ale też po kilki wciśnieciach.. tzn.. za pierwszym chamował ok, ostro puźniej jakby lżej i już coraz gozej tak jak by się pompował.. na końcu by twardy jak skała i hamował bardzo słabo..
zaraz idę popatrzeć na pompę moze coś wylukam.. wczoraj odpowierzyłem koła tzn przepchałem trochę płynu przez każde bo powietrza nie było w zadnym.. urwałem też odpowietrznik tylnego koła
został wkręcony wieć nic nie cieknie.. ale oglnie to nie mam pomysłu co z nim dalej zrobić, jak wykręcieć.. już mnie [cenzura]. ten golf jakiś taki delikatny jest..
[ Dodano: 2011-07-28, 09:25 ]Juz znalazłem to był jeden z wezyków idących z pompy.. wiec u mnie obeszło się bez wymiany pompy..
a co do kolegi killah to ci powiem że nadgorliwość jest gorsza niż sraczka.. ale jak cię uraził mój skrót wulgaryzmu to spoko.. respekt man!
Ostatnio edytowano 24 lip 2011, o 12:25 przez
Klakier, łącznie edytowano 1 raz