Radek 24 napisał(a):czy jak wybiorę ze zbiorniczka i zrobię dolewkę czy to coś da
trzeba wypuścić cały płyn z układu, wypompować go przez najdalszy element, czyli prawe tylne koło. Sprawdź najpierw zanim co, czy ruszysz odpowietrzniki.
Matiuas napisał(a):teraz po podniesieniu auta koła kręcą się dość ciężko, ciężej niż tylne koła
Oczyściłeś dobrze jarzmo pod klockami? prowadnice chodzą swobodnie? Jeśli kupiłeś jakieś tanie klocki, to spróbuj je delikatnie podszlifować na styku boku klocka z jarzmem, bo czasem lubi się tam przyblokować.
DrSzpila napisał(a):Witam!!!Mój golf 3 1,9 TDI 1996R od dzis wymieniałem nowe zacisk hamulec przednie i nowe klocki oraz nowe uszczelka i tłok.Potem jechaliśmy okooło 20km póżniej felga aluminowy jest gorące i czy powinno jest zimne felgi??Ja myśle,że prawiepodobne że felga aluminowy gorące z powoduje jest nowe klocki....A póżniej znów jechaliśmy okooło 30km felga była zimne,potem jak stoi samochód na parking i felga jest gorące.Odpisz proszę i pomóc....
Czy powinno być wymieni nowe pompka hamowania do golfa 3 czy jakie trzeba wymieni??
Analfabetyzm wtórny?