Witam sercecznie mam takie pytanie jak nazywa sie czesc która idzie z tylych hamulców pod autem. Bylem na przegladzie auta i diagnosta mial zarzuty to tej części. Neiwiem czy chodzi o jakis reduktor czy stabilizator prosze o pomoc dziekuje i pozdrawiam
Bardzo możliwe jest że mówił właśnie o tym korektorze sieły hamowiania. A nie orientujecie sie ile takie cos moze kosztować. Ja posiadam golf III 1,9 TD 93'
pawelmiko3, ale powinieneś się dowiedzieć o co chodzi, czy cieknie, czy tył ma słabe hamulce. Z regułu ludzie wywalają ten korektor po awarii, odpowiednie złączki do przewodów są dostępne zamiast niego
Powiedział mi że mam bardzo słabe tylne hamulce, a pozatym to mam do wymiany tłoczki z tyłu ponieważ ciekną mi. Zastanawiam sie czy te tłoczki mogą mieć cały wpływ ze mam tak słabe hamulce. Czasami zdarza mi sie żę puszcza mi pedał hamulca i musze podpompować. Czy to wina samych tych tłoczków czy moze byc to powiązane z tym korektorem
tez tak mam z tym korektorem wiec pytanie czy ma wplyw na hamulce? czy nie tyl auta mnie wyprzedzi niekiedy?????? mo tam sie montuje jakis trojnik ??? prosze o odp
sitek699, jest niebezpiecznie, szczegolnie jak masz pasazerow z tyłu. Ja mialem zle ustawiony ze szybko tył hamował to w zime przy hamowaniu od razu auto bokiem stawało, ktakze nie polecam przy wiekszych predkosciach. To są jednak hamulce a na tym sie nie oszczedza. Ja kupilem uzywany miesięczny korektor za 60zł. Jak kupisz to nie skrecaj go na ori srubach tylko kup sobie inne i na podkladkach zeby nie bylo problemu jak bedizesz wyciagal w przyszłości