Co do TRW słyszałem różne opinie, i najcześciej coraz mniej pochlebne- dwom znajomym sie powykrzywiały tarcze, jeden wymienił na inne a drógi przetoczył lecz po jakims czasie problem mu powrócił( obaj mieli nówki fumki) Co do tarcz ja polecał bym-ATE, Mikoda, oraz tak jak Kolega wyżej Hart Sport.
Ja kupilem ATE (klocki i tarcze) Wiadomo ze tanie nie sa ale po wymianie zanim sie ulozyly nie widzialem roznicy ale poznie REWELACJA wiec kazdemu je polece
ja mam pytanie o swoje wozidlo. Mam goofera 1.9 tdi ale z ABS czy te tarcze ATE tez mozna pod ABS?? Sory za banalne (byc moze dla Was) pytanie. i jakie klocki.
Murel, popatrz sobie czy te tarcze w ogóle pasują do Ciebie, wydaję mi się że tdi jak i gti miały już tarcze wentylowane i takich powinieneś szukać, a jaka średnica tarczy to już najlepiej sobie zmierzyć, bądź szukać po katalogach.
co do wentylowanych tarcz to nie jestem pewny z racji tego ze u mnie sa pelne (choc wentylowane by byly o niebo lepsze). A mozecie mi poradzic jakis zestaw tarcze + klocki?? Jak wczoraj zmiezylem suwmiarka to tarcze maja juz 10 mm. Wiec chyba zmiana. jakies linki zebym mial poglad na co sie zapatrywac. Nie chce zakladac nowego tematu "jakie tarcze do mnie" czy cos w podoie wiec podpinam sie pod ten
Nie sztuką jest zabić komara przednią szybą... Sztuką jest to zrobić boczną
mam pytanie jakie klocki kupić lepiej markowe brembo ate czy zwykłe tanie koniec końców i tak made in china podobno można klocki sprawdzić po wyglądzie wiurków metalu im mniejsze tym lepsze chodz raczej im mniejsze to pewnie twardsze a im większe do odwrotnie więc jak będą twarde to zjadą tarcze a miękkie klocki się szybciej zjadą więc chyba lepiej wymienić klocki z 2 razy niż klocki i tarcze . PROSZĘ O OPINIE