Moderator: Moderator
z własnego doświadczenia moge powiedzieć że to realne, na poprzednim zestawie (na jednych tarczach zjechałem 2 pary klocków) zrobiłem odpowiednio 38 i 48 tyś km, lecz marek nie podam bo niestety nie zapisałem, w chwili obecnej mam mikode nawiercana i nacinana + klocki feroodo zrobione mam na nich 45 tyś i ostatnio przy wymianie opon wizualnie patrzyłem i szczezre powiem że jeszcze naprawde sporo przed nimi, jedynie nacinka na tarczy nieco sie zjechała lecz nadal jest widoczna i więc co do firm trcza wczesniej wspomniana mikoda a klocek feroodo, tematow na ten temat byl osporo więc poszukaj i poczytaj, z tego co jeszcze zaobserwowalem na wczesniejszych zestawach firm raczej mi nie znanych pedał miał tendencje do dość szybkiego "przegrzewania" w chwili obecnej zjawisko jest równiez odczowalne lecz w duzo mniejszym stopniu i sile.e2 napisał(a):Przejechałeś 50tyś km na jednych klockach? Ty w ogóle hamowałeś przez ten czas?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości